Wie werk doet dat bij hem past hoeft nooit meer te werken.

Wie werk doet dat bij hem past hoeft nooit meer te werken.

Werk doen vanuit wie jij bent, wie wil dat nou niet? Dat maakt je namelijk gelukkig. Je houdt energie over aan het einde van de dag, want je draagt iets zinvols bij waar jij en de mensen om je heen blij van worden. Wanneer je werk doet dat bij je past ervaar je voldoening. Werk is dan een manier waarop jij je leven vormgeeft. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Dat is mogelijk als je maar weet waar jij voor bedoeld bent. Als je je zijnsintentie, zoals we dat noemen, weet en daar vanuit werkt.

Ieder mens heeft iets unieks

Elk mens heeft iets unieks bij te dragen ten gunste van anderen en ook ten gunste van zichzelf. Daarvoor heb je bij geboorte talenten meegekregen die je in staat stellen om gelijk al vanaf het allereerste begin die bijdrage te kunnen doen. Dat wat je van nature al kan. En word je geboren in een omgeving waarin je in de eerste 10 jaar van je leven dingen ziet, hoort en ervaart die je voorbereiden op dat wat jij hebt bij te dragen.

Herken de signalen als je niet doet wat bij je past

Tijdens je leven krijg je signalen waardoor je weet of je wel of niet vanuit je zijnsintentie leeft en werkt. Die signalen zorgen ervoor dat je je bewust kunt zijn op welk gebied je iets bij te dragen hebt. Je merkt dat door je bijvoorbeeld boos, chagrijnig, gefrustreerd, moe, te voelen. Of wanneer zaken stroperig verlopen, of je blijft maar twijfelen. De kunst is je hiervan bewust te worden. Want het zijn soms subtiele signalen waarvan je de essentie mist.

In onderstaande video wordt je zijnsintentie nader uitgelegd:

Twijfel je of het werk wat je nu doet wel bij je past?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BEPAAL JE DOEL IN EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

De Succeswinkel biedt begeleiding van mens tot mens. Daarom is het belangrijk te ontdekken of we samen willen werken aan jouw persoonlijke- en/of zakelijke doel. Bespreek je doel in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga naar de contactpagina.