Doordat ik mezelf beter heb leren kennen ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard.

Natascha Betjes-Stegeman

Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind.

Tim Mars

Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.

Anne Vrieze

Sylvia Heistek - Quaner

Over Sylvia Heistek

Mijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: “hoe zorg ik ervoor dat ikzelf en de mensen met wie ik graag werk succesvol zijn?” is de reden van het bestaan van mijn bedrijf De Succeswinkel.

In 2013 startte ik met het begeleiden van resultaatgerichte professionals met als doel ze snel en doelgericht zichtbaar op hun plek te laten zijn.

Je invloed op je werk vergroten en er (weer) plezier uit halen. Dan ben je zichtbaar op je plek.