Vraag jij je sterk af wat werkgeluk voor jou zou betekenen?

Met als bonus de exclusieve uitnodiging voor gratis video en audiocontent van meer dan 20 internationale en nationale experts:

INTERNATIONALE SPREKERS:

▪ Neale Donald Walsch
▪ Gordon Smith
▪ Gregg Braden
▪ Pascal Voggenhuber
▪ Andreas Goldemann
▪ Bradley Nelson
▪ Eric Pearl
▪ Premal & Miten
▪ Robert Betz
▪ Alberto Villoldo
▪ Anita Moorjani
▪ Bahar Yilmaz
▪ Bruce Lipton
▪ Byron Katie
▪ Lee Carroll
▪ Gabriel Palacios
▪ Joe Dispenza
▪ Chuck Spezzano
▪ Rudiger Dahlke
▪ Dalai Lama

NATIONALE SPREKERS:

▪ Hylke Bonnema
▪ Ilse den Exter
▪ Helma Lieberwerth
▪ Wynke Haanstra
▪ Diederik Adams

Doordat ik mezelf beter heb leren kennen ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard.

Natascha Betjes-Stegeman

Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind.

Tim Mars

Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.

Anne Vrieze