De Succeswinkel

Hoe ben je op het idee gekomen van de Succeswinkel?

Nadat ik, in 2013, besloot mij te laten begeleiden met de innovatieve begeleidingsmethodiek Quaning, veranderde er veel voor mij. Ik heb de belofte van het programma zelf ervaren, in maximaal 7 weken van frustratie naar flow. Waar ik over twijfelde, mezelf mee in de weg zat liet ik achter mij en ik kreeg de kans zelf met de methodiek te werken.

Ik heb lang gezocht hoe mijn talenten optimaal in te zetten. De waarde die ik toevoeg te kennen en te leveren. Ik vond dat vaak een frustrerende zoektocht, het koste mij veel energie. Ik werkte in de commerciële dienstverlening en miste op een bepaald moment de zin in mijn werk. Op mijn zoektocht ontmoette ik Helma Lieberwerth, de ontwikkelaar van Quaning.

Wie help je graag / Met welke doelgroep heb je een goeie klik?

Ik heb een goede klik met mensen die analytisch zijn en resultaatgericht. Die snel denken. Mensen die ambitie hebben, wilskrachtig zijn en veel van zichzelf vragen, soms te veel. 

Waarom help jij precies hen zo graag ?

Omdat ik zelf deze situatie ken. Het is uitputtend om teveel van jezelf te vragen. En: het kan beter!

Wat zeggen klanten over jou?

‘Wat denkt zij snel!’ Nee, grapje. Mensen zeggen vooral: dat ik ze begrijp, dat we dezelfde taal spreken en dat ik duidelijk ben. Vooral mensen met een sterke wil kan ik ‘tactisch’ inspireren om toch te doen wat er nodig is. Eigenwijze mensen zijn bij mij aan ‘t goede adres. ; )

Zijn er nog dingen in jou zelf die soms onhandig zijn?

Nee, absoluut niet. Nee, ik maak een grapje. Ik heb graag gelijk, vooral thuis. Ik hoor daar wel eens dat ze dat wel lastig vinden.

Wat doe je graag op zaterdagavond als je niet werkt?

Ik ga graag uit eten, laatst was ik in Haarlem in een café/restaurant waar ze een wand hadden met allemaal spelletjes, kolonisten, skip-bo, triominos. Erg gezellig, met mijn nicht.

Bekijk hieronder video's over mij, Quaning en Helma:

Kennismaken?

Natuurlijk wil jij, net als ik, eerst weten met wie we te maken hebben. Stuur mij daarom je bericht en je gegevens. Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat doe ik doorgaans op dezelfde dag, of uiterlijk de dag erna.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht