Over De Succeswinkel

Wij begeleiden ambitieuze mensen en organisaties naar succesvol resultaat.

Mijn naam is Sylvia Heistek. Ik ben eigenaar van De Succeswinkel. Wat mij beweegt is succesvolle resultaten. Als gevolg van in verbinding met jezelf zijn. Wanneer je weet wie je bent en wat bij je past ervaar je vanzelfsprekend succesvol resultaat, ook wel flow genoemd.

Je neemt altijd jezelf mee, zowel in de privé- als in de werksfeer. Wanneer je in situaties emoties ervaart, twijfels of tegenslag zijn dat signalen die jou iets te vertellen hebben. Die signalen serieus nemen en weten welk verlangen daaraan ten grondslag ligt is één van de sleutels van succes.

Voor mij is de sleutel van succes dat ik mijn unieke bijdrage mag leveren in de samenwerking met anderen. Sinds 2013 ben ik gecertificeerd Quaner en ben ik aangesloten bij Level Five Quaning. Dat heeft veel voordelen. Met Quaning maak ik gebruik van de allernieuwste informatietechnologie om analyses en interventies te doen. Met een duidelijk stappenplan werk ik doelgericht en objectief aan duurzaam resultaat voor mijn klanten, snel én met resultaatgarantie. En ben ik onderdeel van een community wat ervoor staat om kwalitatief hoogwaardig resultaat te leveren.

Foto: Sylvia Heistek met collega-Quaner Anjana Jagernath.

Bespreek je doel persoonlijk

De Succeswinkel biedt begeleiding van mens tot mens. Daarom is het belangrijk te ontdekken of we samen willen werken aan jouw persoonlijke- en/of zakelijke doel. Bespreek je doel in een kennismakingsgesprek.