1-op-1 begeleiding

Van frustratie naar flow in maximaal 7 weken.

Loop jij vast in je werk? 
Lig je er soms wakker van, piekerend, omdat het niet (meer) lijkt te kloppen. Gedachten spoken door je hoofd, in het weekend, in je kostbare vrije tijd! Dit heeft inmiddels ook effect op je gezin: dat jij niet lekker in je vel zit, merken ze thuis en leidt tot ongezellige avonden.

Wat er precies aan schort? Dat het niet klopt, weet je, maar wat het wél moet worden, wat je wel precies wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt, dat weet je niet en daar ben je best chagrijnig over. Want je vindt dat je het wel moet weten.

Herkenbaar? Dat kan anders. Echt. Jij kan met de inzet van de waarde die jij toevoegt en je talenten, ontdekken waar je energie van krijgt en zo flow ervaren. Je klant, opdrachtgever of werkgever is blij. Thuis vinden ze dat je ineens weer gezellig bent. Eindelijk.

Met 1-op-1 begeleiding, waardoor je snel:

  • ontdekt waar je echt goed in bent, wat je toegevoegde waarde is;
  • bewust bent van jouw talenten, waardoor je makkelijk keuzes maakt;
  • vanzelfsprekend tot resultaat komt;
  • voldoening vindt in wat jij doet;
  • in je succesmojo zit.

Het resultaat: jij gebruikt je talent, je voelt je goed in wat je doet en je doet ‘waarvoor je in de wieg gelegd bent’, je zit in de auto terug fluitend naar huis omdat je echt een dag had waar jij ‘je ding’ kon doen.

En het allerbelangrijkste: je zit weer lekker in je vel.

Hoe het werkt?
Je bereikt je doel in maximaal 7 weken. In een periode van 7 weken en 7 sessies maken we helder wat jouw rode draad is, wat je talenten zijn en je zet exact die stappen die nodig zijn om dit helemaal tot succes te brengen.

“De beste investering die ik de afgelopen jaren heb gedaan.”

Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind. En daardoor dus ook meer omzet en resultaat voor mijn bedrijf.

Tim Mars, BNI Noord-Holland Zuid

"Mijn bedrijfsresultaten zijn gegroeid en ik heb focus.”

“Doordat ik mezelf beter heb leren kennen ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard. Ik heb klanten gekregen die veel beter bij mij passen. Mijn bedrijfsresultaten zijn gegroeid en ik heb een duidelijke focus.”

Natascha Betjes-Stegeman, Just My Style

"Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.”

“Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.” Anne Vrieze, WWZ consultancy

Kennismaken?

Natuurlijk wil jij, net als ik, eerst weten met wie we te maken hebben. Stuur mij daarom je bericht en je gegevens. Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat doe ik doorgaans op dezelfde dag, of uiterlijk de dag erna.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht