Succes

Ervaring Tim Mars

Met Tim kwam ik in gesprek omdat hij meer scherpte wilde op zijn doel en daarbij de balans wilde bewaren om uitgerust zijn doel te bereiken. “Door te doen wat ik belangrijk vind krijg ik meer gedaan vanuit mijn interne motivatie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren. Ik ben meer gefocust, gedisciplineerd en maak makkelijker keuzes.”

Hij is een harde werker en hij had zichzelf in het verleden wel eens voorbij gelopen. Hij realiseerde zich na ons kennismakingsgesprek dat hij soms nog bang was dat dat weer zou gebeuren. Omdat ik hem vertelde dat hij zijn doel duurzaam zou bereiken besloot hij met mij in zee te gaan. “Omdat ik graag de volgende stap wil maken in mijn ontwikkeling en die van mijn bedrijf. Ik wil graag meer balans en scherpte zodat ik sneller en bewuster stappen kan maken zakelijk en privé.”

Achteraf kan hij zich nauwelijks voorstellen dat de stroomversnelling waar hij in terecht is gekomen een gevolg is van de beslissing om volledig voor zijn eigen focus te gaan. Hij is fitter, scherper en heeft zijn balans gevonden. Hij bereikt zijn doelen met het grootste gemak.

Dit zegt hij over zijn ervaring:
”Het geeft mij een heel ontspannen gevoel dat ik doe wat ik belangrijk vind. Voorheen had ik de gewoonte om vanuit spanning te gaan bewegen. Agenda volplannen etc. Nu beweeg ik vanuit ontspanning. Het program heeft mij geholpen in zeer korte tijd ontzettend te veranderen.” - Tim Mars, eigenaar en acquisitie expert bij Mars Results
5.0
2015-11-13T10:36:56+00:00
Met Tim kwam ik in gesprek omdat hij meer scherpte wilde op zijn doel en daarbij de balans wilde bewaren om uitgerust zijn doel te bereiken. “Door te doen wat ik belangrijk vind krijg ik meer gedaan vanuit mijn interne motivatie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en motiveren. Ik ben meer gefocust, gedisciplineerd en maak makkelijker keuzes.” Hij is een harde werker en hij had zichzelf in het verleden wel eens voorbij gelopen. Hij realiseerde zich na ons kennismakingsgesprek dat hij soms nog bang was dat dat weer zou gebeuren. Omdat ik hem vertelde dat hij zijn doel duurzaam zou bereiken besloot hij met mij in zee te gaan. “Omdat ik graag de volgende stap wil maken in mijn ontwikkeling en die van mijn bedrijf. Ik wil graag meer balans en scherpte zodat ik sneller en bewuster stappen kan maken zakelijk en privé.” Achteraf kan hij zich nauwelijks voorstellen dat de stroomversnelling waar hij in terecht is gekomen een gevolg is van de beslissing om volledig voor zijn eigen focus te gaan. Hij is fitter, scherper en heeft zijn balans gevonden. Hij bereikt zijn doelen met het grootste gemak. Dit zegt hij over zijn ervaring: ”Het geeft mij een heel ontspannen gevoel dat ik doe wat ik belangrijk vind. Voorheen had ik de gewoonte om vanuit spanning te gaan bewegen. Agenda volplannen etc. Nu beweeg ik vanuit ontspanning. Het program heeft mij geholpen in zeer korte tijd ontzettend te veranderen.” - Tim Mars, eigenaar en acquisitie expert bij Mars Results
5.0
1