Beste manager,

Zijn de mensen in jouw organisatie op hun plek?

Jij bent het oog in de storm van een snel-veranderende omgeving waarin jullie mensen hun bijdrage leveren aan de doelstellingen van de organisatie.

Echter, je hebt te maken met volle agenda’s, uitval van mensen en de arbeidsmarkt staat onder druk. Dat spanningsveld versterkt de behoefte om mensen te binden aan de organisatie.

Je bent daarin niet alleen. Het behouden en aantrekken van mensen is het punt van aandacht voor alle organisaties. En dat zal in de toekomst steeds belangrijker worden.

Mensen functioneren beter wanneer ze weten wat ze uniek bijdragen en zich blijvend kunnen ontplooien. Zo voorkom je dat mensen uitvallen en je zorgt dat mensen betrokken blijven.

Werkgeluk met succesgarantie

Wanneer mensen werkgeluk ervaren zijn zij bewezen productiever, effectiever en innovatiever. 

Bij De Succeswinkel zorgen wij dat mensen optimaal op hun plek zijn zodat zij hun talenten benutten, impact maken en werkgeluk ervaren.

Wij werken met Quaning als innovatieve begeleidingsmethodiek. Deze werkwijze is ontwikkeld vanuit het verlangen om coaching duurzaam, effectiever, sneller en betaalbaarder te laten zijn. Deze methodiek laat onder andere zien op welk gebied mensen waarde toevoegen. 

van werkdruk naar werkgeluk

Sylvia Heistek van De Succeswinkel – voor werkgeluk met succesgarantie.

Gecertificeerd Quaner en werkgelukdeskundige.

Mensen zijn optimaal op hun plek, wanneer zij weten wat ze te brengen hebben en daarvoor talenten benutten in de context die daarbij past. Zij halen het beste uit zichzelf, maken impact, voelen zich energiek en ervaren werkgeluk.

Sinds 2013 ben ik professioneel begeleider op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. Met mijn talenten help ik mensen plek in te nemen.

Uitgangspunt van onze werkwijze is de visie van Helma Lieberwerth op mensen en persoonlijke groei. Ik zet de door haar ontwikkelde begeleidingsmethodiek Quaning in. Daarmee zorg ik voor snel, in maximaal 7 weken, effectief resultaat met succesgarantie.