Werkgerelateerde doelen

Werkgerelateerde doelen bereiken

Neem je je werk mee naar huis?
Lig je er soms wakker van, piekerend, omdat het niet (meer) lijkt te kloppen. Gedachten spoken door je hoofd, in het weekend, in je kostbare vrije tijd! Dit heeft inmiddels ook effect op je gezin: dat jij niet lekker in je vel zit, merken ze thuis en leidt tot ongezellige avonden.

Wat er precies aan schort? Dat het niet klopt, weet je, maar wat het wél moet zijn, wat je wel precies wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt, dat weet je niet en daar ben je best chagrijnig over. Want je vindt dat je het wel moet weten.

Herkenbaar? Dat kan anders. Echt. Jij kan beter tot je recht komen, weten wat de waarde die jij toevoegt en je talenten benutten, zodat je er weer energie van krijgt en flow ervaart. Je klant, opdrachtgever of werkgever is blij. Thuis vinden ze dat je ineens weer gezellig bent. Eindelijk.

Met 1-op-1 begeleiding, waardoor je snel:

  • focus hebt op waar je echt goed in bent, welke waarde jij toevoegt;
  • bewust bent van jouw talenten,;
  • vanzelfsprekend tot resultaat komt;
  • voldoening vindt in wat jij doet;
  • in je succesmojo zit.

Het resultaat: jij gebruikt je talent, je voelt je goed in wat je doet en je doet ‘waarvoor je in de wieg gelegd bent’, je zit in de auto terug fluitend naar huis omdat je echt een dag had waar jij ‘je ding’ kon doen.

En het allerbelangrijkste: je zit weer lekker in je vel.

De weg naar succes:

Hoe het werkt?
Je bereikt je doel in maximaal 7 weken. In een periode van 7 weken en 7 sessies maken we helder wat jouw rode draad is, wat je talenten zijn en je zet exact die stappen die nodig zijn om dit helemaal tot succes te brengen.

Kennismaken?

Natuurlijk wil jij, net als ik, eerst weten met wie we te maken hebben. Stuur mij daarom je bericht en je gegevens. Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat doe ik doorgaans op dezelfde dag, of uiterlijk de dag erna.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht