Whitepaper Quaning

Download het whitepaper 'Quaning: werken vanuit de zijnsintentie in een hypergeconnecte wereld'.

“Ben jij ambitieus en wil je van binnen-naar-buiten succesvol zijn? Jezelf profileren in je leven en je werk vanuit wie je werkelijk bent? Een effectieve manier om dat te doen is door je bewust te worden van je zijnsintentie.”

“Ieder mens heeft iets unieks bij te dragen op deze wereld, ten gunste van andere mensen. Dat noemen we de zijnsintentie. Er is altijd een verlangen om die zijnsintentie ten volle te leven. – Helma Lieberwerth“

“Mijn naam is Sylvia Heistek en sinds 2013 begeleid ik mensen met Quaning om te leven en werken vanuit hun zijnsintentie.  Quaning is ontwikkeld door Helma Lieberwerth. Haar gedachtegoed en de wijze waarop Quaning bijdraagt aan het unieke van mensen zichtbaar te maken is wat mij elke dag weer blij maakt. Zij schreef er een whitepaper over.”

“Dit whitepaper is bedoeld om kennis te delen over hoe Quaning daaraan bijdraagt. Het is geschreven voor iedereen die wil weten wat Quaning is, hoe het werkt en waar het een oplossing voor biedt.

Het bevat informatie over de invloed van technologische ontwikkelingen op het werk, over principes van kwantummechanica in relatie met Quaning, het gedachtegoed, de methodiek, de werking van de software, en eindigt met een conclusie.”