06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Eerst volgende datum:

WORKSHOP
ONDANKS WERKDRUK NAAR WERKGELUK

De Workshop

Hoe zonde is het als je niet helemaal op je plek zit in je huidige baan/organisatie, je verlekkert je wekelijks aan de afleveringen van Ik Vertrek… maar je komt zelf niet in actie?

Ontdek in deze live workshop wat maakt dat het in je leven en werk loopt zoals het loopt. Onderzoek wat voor jou belangrijk is.

Vergroot je eigen werkgeluk, je invloed en je effectiviteit!

Want jij mag best een keer op de eerste plek.

Misschien wel vaker dan 1x. Maar laten we hier eens beginnen.

In deze effectieve workshop van 3 uur neem ik het hele plaatje met je door. Van wie je echt bent tot en met hoe je komt tot resultaat. Je ontdekt waar je op te letten hebt en je gaat daar direct zelf mee aan de slag.

Resultaat:

  • Je doorziet jezelf beter
  • Je reageert anders op anderen
  • Je weet wat je te doen hebt

Krijg je werkgeluk terug

Een 3 uur durende workshop waarin jij ontdekt waarom je geen zin meer hebt in je werk, en hoe je dat plezier weer terug krijgt.

Waar en wanneer?

De eerst volgende datum staat bovenaan deze pagina. De workshop is altijd van 9:30 tot 12:30 in Zaandijk. De precieze locatie en verdere info ontvang je na aanmelding.

Voor wie is dit?

Voor iedere professional die weer plezier wil ervaren in zijn of haar werk. Voor iedereen die met frisse energie naar kantoor wil gaan, maar dat nu niet heeft. Voor jou, als je niet meer weet wat je nog kan doen om happy te worden in je huidige functie.

sylvia heistek - workshop werkgeluk

Wie ben ik?

Ik ben Sylvia Heistek en ik zorg dat mensen op hun plek zijn, op hun werk.

Ik vind het zonde dat mensen zich onbewust zijn van hoe zij waarde toevoegen. Dat zij zich frustreren, dat niet uitspreken en mopperend thuiskomen of aan zichzelf twijfelen. Als we dat omdraaien, en je voelt je waarde weer, krijg je heel ander gevoel van binnen, en dat straal je uit!

Ik werk al 10 jaar met klanten uit alle branches, zoals Dirk-Jan: 

“Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Sylvia. Ik vond haar open, betrouwbaar en had het gevoel dat ze me goed begreep.”

Even praktisch:

In deze workshop heb ik 10 plekken voor mensen die echt bereid zijn om in actie te komen voor hun eigen werkgeluk.

Ben jij dit?

Meld je dan snel aan! De workshop is altijd van 9:30 tot 12:30 in Zaandijk, de precieze locatie en verdere informatie stuur ik je toe na je aanmelding. 

En kom vooral samen!

Ken jij iemand die ook wel wat werkgeluk kan gebruiken? Kom dan samen, de tweede persoon is gratis.

Wil je liever direct meer weten over de opties voor individuele programma’s? Plan dan een gratis call via Calendly en we spreken elkaar snel.

 

€97

€75

Meld je hier aan

Vind jij het ook tijd dat jij jezelf op de eerste plek zet? Meld je dan hier aan voor de Workshop “Ondanks Werkdruk naar Werkgeluk”.