Eerstvolgende datum:

WORKSHOP
Van werkdruk naar werkgeluk.

Werkgeluk, doe het zelf!

Hoe zonde is het als je niet helemaal op je plek zit in je huidige baan/organisatie, je verlekkert je wekelijks aan de afleveringen van Ik Vertrek… maar je komt zelf niet in actie?

Ontdek in deze live workshop wat maakt dat het in je leven en werk loopt zoals het loopt. Onderzoek wat voor jou van belang is.

Vergroot je eigen werkgeluk, je invloed en je effectiviteit!

Want jij mag best een keer op de eerste plek.

Misschien wel vaker dan 1x. Maar laten we hier eens beginnen.

  De Workshop

  In deze effectieve workshop van 3 uur neem ik het hele plaatje met je door. Van wie je echt bent tot en met hoe je komt tot resultaat. Je ontdekt waar je op te letten hebt en je gaat daar direct zelf mee aan de slag.

  Je leert, onder andere:

  • Drie signalen die jouw werkgeluk in de weg staan.
  • Drie signalen die je ervaart je als je wel op je plek bent.
  • Twee vragen die je jezelf kunt stellen.

  Resultaat:

  • Je doorziet jezelf beter
  • Je reageert anders op anderen
  • Je weet wat je te doen hebt

  Even praktisch: In deze workshop heb ik 10 plekken voor mensen die echt bereid zijn om in actie te komen voor hun werkgeluk. 

  Ben jij dit? Meld je dan snel aan! De workshop is altijd van 9:30 tot 12:30 in Zaanstad, de precieze locatie en verdere informatie stuur ik je toe na je aanmelding. 

  En kom vooral samen! Ken jij iemand die ook wel wat werkgeluk kan gebruiken? Kom dan samen, de tweede persoon is gratis.

  Krijg je werkgeluk terug

  Een 3 uur durende workshop waarin jij ontdekt waarom je frustratie, irritatie en ergernissen in je werk ervaart, en hoe je je plezier weer terug krijgt.

  Waar en wanneer?

  De eerstvolgende datum staat bovenaan deze pagina. De workshop is altijd van 9:30 tot 12:30 in Zaanstad. De precieze locatie en verdere info ontvang je na aanmelding. 

  Voor wie is dit?

  Voor iedere professional die weer plezier wil ervaren in zijn of haar werk. Voor iedereen die met frisse energie naar kantoor wil gaan, maar dat nu niet heeft. Voor jou, als je niet meer weet wat je nog kan doen om happy te worden in je huidige functie.

  sylvia heistek - workshop werkgeluk

  Dit ben ik,

  Sylvia Heistek en ik werk met mensen die op hun plek willen zijn, in hun leven én in hun werk.

  Ik vind het zonde dat mensen zich onbewust zijn van hoe zij waarde toevoegen. Dat zij zich frustreren, dat niet uitspreken en mopperend thuiskomen of aan zichzelf twijfelen. Als we dat omdraaien, en je weet hoe je van waarde bent, krijg je een heel ander gevoel van binnen, en dat straal je uit!

  Ik werk al 10 jaar met klanten uit alle branches, zoals Sander: “Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Sylvia. Ze is open en betrouwbaar, een fijne gesprekspartner. Ze gaf me de ruimte en had nauwelijks uitleg nodig.”

   

  €97

  €75

  Vind jij het ook tijd dat je jezelf op de eerste plek zet?

  Meld je dan hier aan!