Contact

Twijfel je of je nog op de juiste plek zit? Twijfel je zelfs of je contact moet opnemen met me? Stop met afwachten! Neem actie! 

Stuur een bericht:

Lees meer over Quaning

Ik weet niet wat ik wil…

Ik weet niet wat ik wil…

Je weet dat je iets anders wilt gaan doen wat werk betreft, maar wat, dat weet je niet. Het is ook moeilijk. Je blijft zoeken naar gelijksoortige functies binnen dezelfde soort organisaties, maar de vraag is of dit eigenlijk wel is wat je wilt. Het is moeilijk om na te gaan denken over functies die buiten je normale patroon vallen. Dat wat je altijd hebt gedaan is vertrouwd en veilig. Dus het is logisch dat je zegt “ik weet niet wat ik wil…”

Twijfels, twijfels…

Het is een belangrijk signaal dat je twijfelt of je wel op je plek bent. Om je te informeren over wat Quaning voor jou kan betekenen heb ik hiernaast een aantal vragen staan die ik heb verzameld in de jaren sinds ik Quaner ben. 

In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en beantwoord ik al je vragen. Zijn we een match? Dan zet ik graag de werkwijze voor je op papier in de vorm van een voorstel. Als jij daarmee akkoord gaat, zijn we klaar om de vervolgstappen te zetten! 

Veel gestelde vragen:

Ik begrijp toch nog niet helemaal wat Quaning is...

Zoals ik je ook niet aan de telefoon kan leren breien licht ik het je graag persoonlijk toe, geheel vrijblijvend. Neem hiernaast contact met me op!

Ik heb ook een aantal blog posts geschreven over de details van Quaning, hoe het is ontstaan en wat de basis is. Je leest ze hier

Is Quaning iets voor mij?

Ben jij een hoger opgeleide professional? Weet je wat je niet wilt en vraag je je af, wat dan wel qua werk? Ben je gefrustreerd omdat je het moeilijk vindt de juiste keuzes te maken? Ben je ambitieus, en vraag je je af of je wel op het juiste carrière pad bevindt? Dan is Quaning zeker iets voor jou!

Lees hier meer over wie je voor zijn gegaan en hier voor een uitgebreide uitleg over voor wie Quaning echt is.

Hoe lang duurt zo'n Quaning-RGprogram?

Maximaal 7 weken! En ik garandeer je dat je in die 7 weken het gewenste resultaat bereikt. Beloofd!

Hoe weet jij wat ik wil?

Goede vraag! Dat vertel je mij. Mijn uitgangspunt is dat elk mens een verlangen heeft om te doen wat bij hem past. En we zorgen dat jij dat ook weet en ernaar handelt! 

Kan ik ook bij jou terecht als ik van beroep wil veranderen?

Yesss, zeker! Ik heb al meerdere professionals geholpen met een carrière switch.