06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Hi! Sylvia Heistek hier. Ik werk met mensen die op hun plek willen zijn, in leven en werk.

 

Er wordt dan vaak gedacht dat ik mensen aan het werk help, dat is een misvatting. Er zit namelijk een grote stap voor, jij voegt waarde toe in een omgeving die daarbij past. Dan ben je op je plek en is (werk)geluk vanzelfsprekend. 

Al die mensen die nu struggelen en twijfelen en met tegenzin naar hun werk gaan, krijgen zo de puzzelstukjes op hun plek waardoor alles in beweging komt. Vanuit wie je bent en wat bij je past maak je vanzelf die keuzes die voor jou belangrijk zijn. Daar word je gewoon hartstikke gelukkig van, mooi meegenomen toch?

Mensen die hun eigen ding doen zijn dus werkgelukkig. Om jou daarmee te helpen en dat snel (in maximaal 7 weken) voor elkaar te krijgen, met gemak en garantie, daarvoor zet ik Quaning in. Dat doe ik al bijna 10 jaar en heb inmiddels 14 collega’s die ik kan inschakelen als ik voor grote organisaties werk.

 

 

Mijn bedrijf, De Succeswinkel, werkt onder andere voor:

Mijn leven

Ik ben Noord-Hollandse, maar dat had je misschien al door. Ik heb 30 jaar verkering met Ard, ben moeder van Skip die bij ons op het terrein woont en gek op mijn twee hondjes: Ruby en Remi, dwergpinchers.
Elke ochtend en avond lopen Ard en ik samen met de hondjes naar de Neckermolen, een kilometer verderop, en zijn we dankbaar voor wat het leven ons brengt.

 

Mijn ambitie

Ik zeg wel eens: ik wil beste vriendinnen worden met alle HR-managers van Nederland. Eigenlijk wil ik dat iedereen op zijn plek is, maar dit is efficiënter, om het per bedrijf aan te pakken :-). 

Omdat ik snap dat ik dat niet alleen kan, ben ik op zoek naar meer coaches, trainers en mensen die begeleiding ambiëren om opgeleid te worden tot Quaner, zodat we veel meer mensen kunnen laten bijdragen vanuit wie ze werkelijk zijn.

Wat is Quaning?

De paradigmaverschuivende begeleidingsmethodiek Quaning is ontwikkeld door Helma Lieberwerth.

Met Quaning wordt het doel binnen maximaal 7 weken bereikt. Er wordt levenslang garantie op het eindresultaat gegeven.

De begeleiding met deze methodiek heeft al een life-changing effect gehad op het leven van tienduizenden mensen. Zij leven hierdoor vanzelfsprekend vanuit zichzelf.

De visie van Helma op mensen en persoonlijke groei heeft zij verwoord in haar visie Zijnsintentie. Samen met collega-Quaner Ingrid Aarsman schreven zij er een boek over.