Sylvia Heistek

Eigenaar van de Succeswinkel & Quaner

Ik zorg dat je zichtbaar op je plek bent!

De Succeswinkel

Mijn zoektocht naar het antwoord op de vraag: “hoe zorg ik ervoor dat ikzelf en de mensen met wie ik graag werk succesvol zijn?” is de oorsprong van De Succeswinkel. In 2013 startte ik met het begeleiden van resultaatgerichte professionals met als doel ze snel en doelgericht zichtbaar op hun plek te laten zijn.

Hoe gaat de Succeswinkel te werk?

De Succeswinkel werkt met Quaning, een bewezen methodiek waardoor je binnen maximaal 7 weken je doel bereikt. Een gestructureerde manier van begeleiden voor professionals die effectief en gegarandeerd duurzaam resultaat beogen.

Wie is de eigenaar van de Succeswinkel?

Dat ben ik, Sylvia Heistek, aangenaam! Lees hieronder meer over mij of ga naar mijn LinkedIn pagina voor mijn professionele werkervaring.

Wat is succes volgens de Succeswinkel?

Succes is zichtbaar op je plek zijn

Weten wie je bent en wat je te doen hebt. Keuzes maken vanuit eigen zin, in plaats van wat een ander belangrijk vindt. De vrijheid van het innemen van je eigen ruimte en te laten zien en horen wie jij bent. Dan ben je zichtbaar op je plek.

Succes bestaat uit elementen

De plek waar je je goed voelt, heeft met de volgende elementen te maken: weten wie je bent, wat je te brengen hebt, in welke context en voor wie. Met welke talenten en hoe jij je laat zien en horen. Key tot succes is dat je met deze elementen in verbinding bent. Dat is een stevige basis waarvandaan jij je successen tot stand brengt.

Succes is voldoening ervaren

Als je weet wat bij jou past en wat je voldoening geeft, heb je een grote invloed vanuit jouw manier. Vaak vanzelf, soms vanuit de keuzes die je maakt. Je bent bewust van jouw talenten en de waarde die je toevoegt. En bovenal, je ervaart voldoening.

Over mij

Mijn naam is Sylvia Heistek. Ik ben eigenaar van De Succeswinkel. Wij begeleiden resultaatgerichte professionals snel en gegarandeerd naar succesvol resultaat.

Succes is zichtbaar op je plek zijn.

Mensen die goed in verbinding met zichzelf zijn, ervaren vrijheid. De vrijheid om krachtige keuzes te maken, kansen te creëren en resultaat te boeken. Zij vergroten hun invloed.

Dat is wat succes voor mij betekent.

Doe jij nu wat NIET bij je past, dan is er dus ook dat wat WEL bij je past. 

Wil je weten wat dan wel? Neem contact op! Stuur me waar je aan twijfelt en ik beantwoord je bericht binnen 24 uur: