06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Sylvia Heistek

Werkgelukdeskundige en Quaner,

voor mensen die optimaal op hun plek willen zijn.

Voor mij is het belangrijk dat mensen zichzelf duidelijk positioneren vanuit de waarde die ze toevoegen.

In 2011 ontmoette ik Helma Lieberwerth, zij vertelde dat ze een methodiek had ontwikkeld voor coaches zodat ze resultaatgarantie konden bieden. Ik liet mij door haar begeleiden en dat leidde tot mijn carrièreswitch naar Quaner. Sindsdien begeleid ik resultaatgerichte professionals om optimaal op hun plek te zijn.

Jezelf positioneren vanuit de waarde die je toevoegt

Veel mensen hebben moeite met het ontdekken wat echt bij hen past. Je bent ergens ingerold zonder daar bewust voor te kiezen. Dan voel je je niet op je plek.

Wanneer je weet wie je bent en wat je toevoegt, positioneer je je vanuit wat jij betekent voor een ander. Wanneer je daar optimaal mee in verbinding bent, dan is succes vanzelfsprekend.

Met Quaning, als bewezen effectieve methodiek bereik je binnen maximaal 7 weken je doel. Een gestructureerde en concrete manier van begeleiden voor professionals die effectief en gegarandeerd duurzaam resultaat voor ogen hebben.

Wil je meer weten?

Bel 06-25518674 om kennis te maken.  

Wat is succes in de Succeswinkel?

Zingeving

Wanneer je werk doet wat bij je past hoef je nooit meer te werken. Deze uitspraak is van toepassing als je blij wordt van wat je doet. Wat heb je daarvoor nodig? Dat is een puzzel die goed te maken is. 

Plezier & verbinding

De plek waar je je goed voelt, heeft met de volgende elementen te maken: weten wie je bent, wat je te brengen hebt, in welke context en voor wie. Met welke talenten en hoe jij je laat zien en horen. Key tot succes is dat je met deze elementen in verbinding bent. Dat is een stevige basis waarvandaan jij je successen tot stand brengt.

Voldoening

Als je weet wat bij jou past en wat je voldoening geeft, heb je een grote invloed vanuit jouw manier. Vaak vanzelf, soms vanuit de keuzes die je maakt. Je bent bewust van jouw talenten en de waarde die je toevoegt. En bovenal, je ervaart voldoening.

Over mij

Mijn naam is Sylvia Heistek. Ik ben eigenaar van De Succeswinkel. Wij begeleiden resultaatgerichte professionals snel en gegarandeerd naar succesvol resultaat.

Succes is zichtbaar op je plek zijn.

Mensen die goed in verbinding met zichzelf zijn, ervaren vrijheid. De vrijheid om krachtige keuzes te maken, kansen te creëren en resultaat te boeken. Zij vergroten hun invloed.

Dat is wat succes voor mij betekent.

Doe jij nu wat NIET bij je past, dan is er dus ook dat wat WEL bij je past. 

Wil je weten wat dan wel? Neem contact op! Stuur me waar je aan twijfelt en ik beantwoord je bericht binnen 24 uur: