06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Quaning: gamechanger in coaching

Het is jouw tijd. Nu.

Want als ik je deze pagina laat zien dan heb ik het sterke vermoeden dat je er klaar voor bent om een laag dieper te gaan kijken naar jezelf. En jezelf een programma te gunnen wat niet alleen gaat over werkgeluk, maar ervoor zorgt dat jij zowel privé als qua werk jouw knop kan vinden om te doen wat goed is voor jou. Dat is niet alleen duurzamer, maar ook onbetaalbaar, zo waardevol!

 

 

Zet jezelf op de eerste plek.

Zodat je bewust weet wat jij te brengen hebt… zodat je als vanzelf keuzes maakt die je plezier en energie opleveren… zodat je jouw talenten volledig benut… zodat je doordrongen bent van je betekenis voor anderen… zodat je je werk zo buigt dat het bij je past… zodat je neuriënd vertrekt naar werk en zingend weer thuiskomt… zodat je nooit meer met wroeging op de bank kijkt naar programma’s als Ik vertrek… omdat je doet wat je wilt… en trots bent op jezelf.

Vanuit jezelf in beweging

Wat het Quaning-RGprogram zo uniek maakt is dat we met behulp van baanbrekende technologie objectieve spot-on analyses maken wat zorgt voor verandering direct in de kern. Het is ontwikkeld zodat mensen vanzelfsprekend leven vanuit zichzelf.

Snel en gegarandeerd duurzaam

In maximaal 7 weken bereik je je doel, met minimale tijdsinvestering, voor een vaste prijs en met levenslang garantie op de duurzaamheid van het bereikte resultaat.

Voor wie is dit?

Voor iedere professional die optimaal op zijn plek wilt zijn. Die weer plezier wil ervaren in zijn of haar werk. Voor iedereen die met frisse energie naar kantoor wil gaan, maar dat nu niet heeft. Voor jou, als je niet meer weet wat je nog kan doen om happy te worden in je huidige functie.

Over Quaning á la Sylvia.

Ik ben Sylvia Heistek en ik zorg dat je weet wat jij te brengen hebt, waar je bruisend door voelt en voldoening ervaart.

Ik vind het zonde dat mensen zich onbewust zijn van hoe zij waarde toevoegen. Dat zij zich frustreren, dat niet uitspreken en mopperend thuiskomen of aan zichzelf twijfelen. Als we dat omdraaien, en je weet hoe je van waarde bent, krijg je een heel ander gevoel van binnen, en dat straal je uit!

Ik werk al 10 jaar met klanten uit alle branches, zoals Sander: “Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Sylvia. Ze is open en betrouwbaar, een fijne gesprekpartner. Ze gaf me de ruimte om zelf na te denken en had nauwelijks uitleg nodig.”

Wil je weten of wij een match zijn? Plan via Calendly een gratis call en we spreken elkaar snel.