06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Team-Quaning: gamechanger in coaching

Speciaal voor teams die toch al weinig tijd hebben…

Niemand zit te wachten op de zoveelste training. Zelfs niet als daar een goede test bij zit die inzicht geef in je persoonlijkheid of je voorkeuren. Als je medewerkers zich niet beroepen op het ‘been there, done that’ of het feit dat eerdere trajecten niet het gewenste effect hebben, dan zijn er wel mensen die je inwrijven dat als ze nou érgens geen tijd voor hebben…

Dat dus.

Dus wat wil je echt oplossen?

Die werkdruk.

Wanneer zou dat lukken?

Als iedereen nou eens in staat zou zijn om een langere periode intensief aan het werk te gaan, zonder gedoe, zonder uitval, zonder gezeur.

Hoe krijg je dat voor elkaar?

Door mensen bewust te laten worden van wat ze brengen hebben. En ze de ruimte te geven daarnaar te handelen. Zodat ze het doen op een manier en vanuit een motivatie dat het henzelf voldoening geeft.

 

 

Werkgeluk

Werkgeluk klinkt als een hype, maar is écht het toverwoord.

Wanneer je dat kunt faciliteren, pakken mensen (jouw mensen!) hun verantwoordelijkheden, zelfsturing en eigenaarschap.

En krijgen ze vleugels… helemaal als je dat met hele team doet!

Hoe dan?

Wij zweren bij Quaning. Ik, Sylvia Heistek, was de eerste officieel gecertificeerde Quaner in Nederland. Nu werk ik met 14 Quaners die allemaal fán zijn, en ervaringsdeskundig. Gelukkige mensen 😉

Wat is het?

Quaning is de Tesla in coaching. Hiermee worden diepgaande successen geboekt. We geven er zelfs garantie op. 

Garantie?

Ja, 100% en levenslang. De grondlegster van Quaning vondt het juist zo frustrerend dat coachingstrajecten weinig borging gaven, of als ze dat al gaven, niks konden beloven over resultaat, verloop en duurzaamheid van een interventie. Quaning is daarin anders.

Concreet
  • We begeleiden elke medewerker individueel.
  • We bieden 7 sessies, in die sessies is het klaar.
  • Bij een gezamenlijk teamdoel beginnen we met een kick-off en eindigen met een kick-out met het hele team.
  • Daarna is de begeleiding individueel, deels live, deels telefonisch.
  • Op verzoek, bijvoorbeeld voor expats, kunnen we het programma ook geheel online doen.
Vanuit jezelf in beweging

Wat het Quaning-RGprogram zo uniek maakt is dat we met behulp van baanbrekende technologie objectieve spot-on analyses maken wat zorgt voor verandering direct in de kern. Het is ontwikkeld zodat mensen vanzelfsprekend leven vanuit zichzelf.

Voor wie is dit?

Voor iedere professional die optimaal op zijn plek wilt zijn. Die weer plezier wil ervaren in zijn of haar werk. Voor iedereen die met frisse energie naar kantoor wil gaan, maar dat nu niet heeft. Voor jou, als je niet meer weet wat je nog kan doen om happy te worden in je huidige functie.

Over Quaning á la Sylvia.

Ik ben Sylvia Heistek en ik zorg dat je weet wat jij te brengen hebt, waar je bruisend door voelt en voldoening ervaart.

Ik vind het zonde dat mensen zich onbewust zijn van hoe zij waarde toevoegen. Dat zij zich frustreren, dat niet uitspreken en mopperend thuiskomen of aan zichzelf twijfelen. Als we dat omdraaien, en je weet hoe je van waarde bent, krijg je een heel ander gevoel van binnen, en dat straal je uit!

Ik werk al 10 jaar met klanten uit alle branches, zoals Sander: “Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Sylvia. Ze is open en betrouwbaar, een fijne gesprekpartner. Ze gaf me de ruimte om zelf na te denken en had nauwelijks uitleg nodig.”

Wil je weten of wij een match zijn? Plan via Calendly een gratis call en we spreken elkaar snel.