06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Ben je op zoek naar werkgeluk?

Benut je talenten met het Quaning-RGprogram Intention of Being

Krijg inzicht in je eigen krachten en maak als vanzelf keuzes die je plezier en energie opleveren

Waarschijnlijk ben je zoals zoveel mensen in een bepaalde opleiding en functie/branche terecht gekomen. Nu moet of wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan qua werk en vind je het belangrijk te kiezen voor jouw werkgeluk. Je vraagt je af waar je kracht ligt en wat voor jou passende organisaties zijn. Kortom, je wilt in beweging komen voor werk wat bij je past.

Waar begin je?

Het kan best lastig zijn om je bewust te zijn van wat nu echt bij je past. We denken dat het bewustzijn alles aanstuurt en dat ons gedrag begint met bewust genomen beslissingen. Dit is niet zo. Er spelen allerlei gedachten, bewust en onbewust die je beïnvloeden in het maken van keuzes.

Kies je voor werkgeluk?

Zodat je:

 • Werk gaat doen wat bij je past en je met zin aan het werk bent.
 • Je talenten in kaart hebt en volledig benut in je werk.
 • Weet hoe je van betekenis bent voor anderen.
 • Werk een positief effect heeft op je privé leven.
 • Trots bent op jezelf!

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Dit zei Boudewijn erover:

review de succeswinkel

Quaning-RGprogram Intention of Being

Wat het Quaning-RGprogram zo uniek maakt is dat we met behulp van baanbrekende technologie objectieve spot-on analyses maken wat zorgt voor verandering direct in de kern.

Helma Lieberwerth heeft de begeleidingsmethodiek Quaning ontwikkeld. Zij heeft daarmee een manier ontwikkeld waardoor mensen vanzelfsprekend leven vanuit zichzelf. Quaning werkt in het persoonlijk informatieveld: een plek in ons waar informatie ligt opgeslagen over wie we bedoeld zijn te zijn. Veranderingen die daar plaatsvinden brengen ons in zuivere verbinding met onszelf.

In maximaal 7 weken bereik je je doel, met minimale tijdsinvestering, voor een vaste prijs en met levenslang garantie op de duurzaamheid van het bereikte resultaat. 

In 2017 heeft het Agentschap van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het Quaning-RGprogram erkend als een methodiek die duurzame inzetbaarheid vergroot.

Certified Quaner Sylvia Heistek (49)

Sinds 2013 ben ik Certified Quaner. Met Quaning bied ik werkgeluk met succesgarantie.
Dat is een effectieve manier van begeleiden waarbij je snel je doel bereikt.  Ik ben een nuchtere Zaankanter met mijn voeten in de klei. Opgevoed door hardwerkende ouders in een hecht gezin. Samen met mijn broertje en de families van beide ouders ondernamen wij van alles. Werk was belangrijk. Daar kwamen wij ook vaak.

Vanaf dat ik ben gaan werken heb ik moeite gehad mijn draai te vinden. Eerst in loondienst en in 2003 koos ik voor een zelfstandig bestaan als freelancer. Met een grafische opleiding, later aangevuld met HEAO commerciële economie.

Op de achtergrond was, zolang ik wist, een soort onrust aanwezig. Twijfels, stress, ergernissen, frustratie, er knaagde wat en ik kon er mijn vinger niet opleggen.

Daarom besloot ik in 2009 een cursus “Persoonlijke kracht en leiderschap” te doen. Leerzaam, toch bleef dat gevoel knagen. Zo heb ik nog een aantal persoonlijk ontwikkelingscursussen gedaan, tot aan het springen uit een boom in Maleisië aan toe. Vervolgens kwam ik thuis, zat ik aan de keukentafel en vroeg ik mij nog steeds af: wat wil ik nu echt?

Toen ontmoette ik Helma en besloot mij door haar te laten begeleiden en toen wist ik het: ik werd Certified Quaner. Dat past echt bij mij. Zelfstandig met in de buurt mijn collega-Quaners. 1 op 1 begeleiding op een concrete resultaatgerichte manier.

Nu heb ik het geluk dat ik al 8 jaar mensen mag begeleiden ook te doen wat bij ze past.

De unieke resultaten van begeleiding met Quaning:

“Er ontstaan kleine en grote wondertjes. Dat gebeurt gewoon. Je hoeft er niets bijzonders voor te doen.”

“Ik krijg opmerkingen van mensen die me vragen wat er aan de hand is, ik straal zo.”

“Zelfs na het program merk ik dat het zich steeds verder verdiept.”

Doordat ik mezelf beter heb leren kennen ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard.

Natascha Betjes-Stegeman

Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind.

Tim Mars

Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.

Anne Vrieze

Wat krijg je?

 • Je wordt persoonlijk begeleid op basis van wie je bent.
 • Je leert je focussen op dat wat goed gaat en waar je zelf invloed op hebt.
 • Je wordt je bewust van wat je waardeert en wat vanzelfsprekend is.
 • Dagelijks en wekelijks reflecteer je op je voortgang.
 • Je komt in verbinding met wat je uniek bijdraagt, in welke context, met welke talenten en hoe je dat manifesteert.
 • Je beschrijft dat in een concreet document, jouw unieke blauwdruk deze kan je inzetten als modern CV.
 • Je zult merken dat je heel snel ontdekt wanneer je niet doet wat bij je past, waar het schuurt.

Resultaatgarantie

Je bereikt je doel duurzaam. Daar geven we zelfs garantie op.

Er wordt levenslang garantie gegeven op het duurzaam bereiken van het doel. Dat betekent dat als je na het afsluiten van het Quaning-RGprogram op een gegeven moment of je het afgesproken doel nog steeds bereikt heeft, dan kan je altijd contact met je Quaner opnemen om dit te bespreken. De  huidige situatie wordt dan geëvalueerd vergeleken met de destijds afgesproken ijkpunten. Mocht een of meerdere ijkpunten opnieuw ervaren moeten worden, dan hervatten zij de Quaning-sessies op het hetzelfde Quaning-doel totdat alle destijds afgesproken ijkpunten weer minimaal één keer zijn ervaren. Deze sessies vallen binnen de al gedane financiële investering.  

De resultaatgarantie vervalt als je, na het succesvol afsluiten van het Quaning-RGprogram, op welk moment dan ook, bij het bereiken van een persoonlijk doel laat begeleiden met een andere begeleidingsmethodiek.

Kennismakingsafspraak

Zullen we kennismaken, zien of we een match zijn en dat ik al je vragen persoonlijk kan beantwoorden? Bel of app 0625518674 of laat je telefoonnummer achter. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Stuur een bericht en ik neem contact met je op.