06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Team-Quaning

Succes gegarandeerd voor het hele team!

Elk mens is uniek. Elk team is uniek.
Met de duurzame begeleiding werkt ieder team optimaal.

Team-Quaning

TeamQuaning wordt ingezet als een team een gezamenlijk doel heeft, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap, communicatie of samenwerking. Ook voor een reorganisatie kan deze techniek worden ingezet. Het is dan ideaal om dan te werken met het RGprogram Intention of Being.

Resultaat van werken vanuit je zijnsintentie
Een medewerker die zijn zijnsintentie weet, heeft een in hemzelf verankerde stabiliteit waarop hij te allen tijde zijn eigen koers kan blijven bepalen. Doet werk waar hij goed in is, waar hij energie van krijgt. Hij ervaart zingeving en flow. Hij zal zichzelf makkelijker managen op het gebied van werk dat uitgevoerd moet worden, en ook als het gaat om zijn eigen vitaliteit, vakmanschap en verandervermogen. Hij is flexibel in te zetten in verschillende rollen in plaats van alleen in bepaalde functies. Hij heeft een breed perspectief op een nieuwe baan, binnen of buiten de huidige organisatie.

Het Agentschap Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft De Succeswinkel en de RGprograms in 2017 erkend om duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Team-Quaning bestaat uit 3 onderdelen:

1. Kick-off

2. RGprograms

3. Kick-out

Kick-off

De Team-Quaning start met een Kick-off, een dag waarbij het hele team aanwezig is, en begeleid door de Quaner. Het globale doel van deze dag is samen ontluchten, het doel voor ons traject afspreken, ieders commitment voor het doel bespreken, en het vizier richten op het bereiken van het doel.

Quaning-RGprograms

Een week na de Kick-off start elk teamlid, dus ook de teamleider, aan zijn eigen Quaning-RGprogram: Personal of Intention of Being.

Kick-out

Een week na de FINAL in ieders RGprogram vindt er een afsluitende teamdag plaats. We blikken terug op onze persoonlijke ontwikkeling, we kijken naar waar we nu staan en uiteraard hoe we ons doel hebben bereikt en we spreken acties af voor de toekomst.

Voor wie:

Voor teams die het beste van zichzelf willen inzetten.

Jouw Intention of Being, of zijnsintentie in het Nederlands, is de verwoording van wie je van nature bent, wat jouw unieke bijdrage is. Met welke talenten jij dat neerzet en in welke context. Weten wie je bent. Dat komt allemaal aan bod.

Die willen weten voor wie ze dat doen.

Je unieke bijdrage leveren ten gunste van anderen, dat levert voldoening op. Dat doe je voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld je familie en collega’s.

Die dat in maximaal 7 weken voor elkaar willen krijgen.

Elk Quaning-RGprogram is er op gericht dat je in korte tijd weet welke waarde jij toevoegt en daar naar handelt. Zodat je zichtbaar op je plek bent.

Geen zin meer in werk? Je hebt opties!

Je merkt dat je helemaal klaar bent met je werk. Je kunt jezelf er niet toe brengen – laat staan ​​werken – laat staan ​​hard werken. Je kunt je zelfs niet meer herinneren waarom je doet wat je doet. Dit kan een enorme impact hebben op je carrière. Laat je huidige houding jouw toekomstige reputatie niet beïnvloeden! In dit artikel kijken we naar waarom je geen zin hebt in je werk en wat je aan je motivatie kan doen!

Loopbaanbegeleiding – wat is dat nou eigenlijk?

Loopbaanbegeleiding – wat is dat nou eigenlijk?

Begeleiding is een brede term. In algemene zin verwijst begeleiding naar het proces van het helpen van een persoon door middel van een methode, morele steun en het zoeken naar oplossingen voor de problemen die zich voordoen. “Begeleiding” wordt meestal geassocieerd met een professional die een persoon in nood helpt. Deze professional is iemand die het menselijk gedrag, zijn persoonlijkheid begrijpt en weet hoe hij zijn gedachten de juiste richting kan geven. Deze professional is een persoon die je kunt bereiken in tijden van onzekerheid en die ervoor zorgt dat jouw identiteit en problemen vertrouwelijk blijven. Maar wat is dan loopbaanbegeleiding?

Het beste uit je team halen

Het beste uit je team halen

Hoe haal je het beste uit je team? Er zijn veel traditionele methodes die (bijna) hetzelfde zijn en matig resultaat leveren. We hebben er één die gegarandeerd resultaat levert!

Doe jij nu wat NIET bij je past, dan is er dus ook dat wat WEL bij je past. 

Maar wát dan? Laat mij je helpen! Stuur me waar je aan twijfelt en ik beantwoord je bericht binnen 24 uur: