06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

De 3 Quaning-RGprograms

Welke van deze drie Quaning-RGprograms
past het beste bij jouw situatie? 

Quaning is ontwikkeld om begeleiding duurzaam te laten zijn. Bekijk hier de programs en de specificaties

Intention of Being

Leven, werken en voldoening ervaren. Van betekenis zijn voor anderen. Precies dat doen wat je plezier en energie oplevert. Dat bereik je met het RGprogram Intention of Being. 

Alle Quaning-RGprograms duren maximaal 7 weken. Elke week, op dezelfde dag, heb je een sessie met mij.

Voor wie:

Je wilt weten waar je goed in bent.

Jouw Intention of Being, of zijnsintentie in het Nederlands, is de verwoording van wie je van nature bent, wat jouw unieke bijdrage is. Met welke talenten jij dat neerzet en in welke context. Weten wie je bent. Dat komt allemaal aan bod.

Je wilt weten voor wie je dat doet.

Je unieke bijdrage leveren ten gunste van anderen, dat levert voldoening op. Dat doe je voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld je familie en collega’s.

Je wilt dit in maximaal 7 weken voor elkaar krijgen.

Elk RGprogram is er op gericht dat je in korte tijd weet welke waarde jij toevoegt en daar naar handelt. Zodat je zichtbaar op je plek bent.

Personal RGprogram

Wanneer je een persoonlijk en/of werk gerelateerd doel hebt werken we met het RGprogram Personal.

Je wilt bijvoorbeeld met zelfvertrouwen een presentatie geven. Of je een betere balans tussen werk en privé ervaren. Of je grenzen beter aangeven. Allemaal doelen van Quanees die jou zijn voorgegaan.

Alle Quaning-RGprograms duren maximaal 7 weken. Elke week, op dezelfde dag, heb je een sessie met mij.

Voor wie:

Je hebt een specifiek persoonlijk of werk gerelateerd doel.

Je hebt een doel dat je wilt bereiken. We starten met het formuleren van dit doel op basis van waar je tegenaan loopt en wat je wel wilt.

Je wilt weten hoe je dit doel makkelijk bereikt.

Bij jouw doel horen ijkpunten die je zo formuleert dat wanneer je ze allemaal kan afvinken, je je doel hebt bereikt. Je werkt in een voortgangsdocument, het Q-report, waarin je dagelijks een opdracht doet en je vooruitgang bijhoudt.

Je wilt dit doel in maximaal 7 weken behalen.

Het is een co-productie. We maken afspraken over wie wat doet en daar houden we ons aan. We maken analyses die we zullen bespreken. Binnen 7 weken heb je gegarandeerd succes!

Business RGprogram

Quaning toepassen ter verbetering van resultaten van de afdeling of de organisatie, dat kan! Samen met de eindverantwoordelijke van jouw team of bedrijf werken we aan gegarandeerde groei.

Alle Quaning-RGprograms duren maximaal 7 weken. Elke week, op dezelfde dag, heb je een sessie met mij.

Voor wie:

Je wilt gegarandeerde groei voor jouw team/bedrijf.

Of het nu gaat om het verbeteren van een negatieve bedrijfssituatie of het verder laten groeien van de afdeling of het bedrijf.

Je wilt weten waar de focus naar toe mag

Op basis van de analyses weet je waar jij je op hebt te focussen. Dit levert versnelling op.

Je wilt snel resultaat

In dit RGprogram maak ik vanaf de vierde live sessie ook analyses van de organisatie en op basis daarvan spreken we specifieke acties af. Binnen 7 weken zijn we klaar en is succes behaald. Gegarandeerd!

Loopbaanbegeleiding – wat is dat nou eigenlijk?

Loopbaanbegeleiding – wat is dat nou eigenlijk?

Begeleiding is een brede term. In algemene zin verwijst begeleiding naar het proces van het helpen van een persoon door middel van een methode, morele steun en het zoeken naar oplossingen voor de problemen die zich voordoen. “Begeleiding” wordt meestal geassocieerd met een professional die een persoon in nood helpt. Deze professional is iemand die het menselijk gedrag, zijn persoonlijkheid begrijpt en weet hoe hij zijn gedachten de juiste richting kan geven. Deze professional is een persoon die je kunt bereiken in tijden van onzekerheid en die ervoor zorgt dat jouw identiteit en problemen vertrouwelijk blijven. Maar wat is dan loopbaanbegeleiding?

Het beste uit je team halen

Het beste uit je team halen

Hoe haal je het beste uit je team? Er zijn veel traditionele methodes die (bijna) hetzelfde zijn en matig resultaat leveren. We hebben er één die gegarandeerd resultaat levert!

Doe jij nu wat NIET bij je past, dan is er dus ook dat wat WEL bij je past. 

Wil je weten wat dan wel? Neem contact op! Stuur me waar je aan twijfelt en ik beantwoord je bericht binnen 24 uur: