Ervaringen

“De beste investering die ik de afgelopen jaren heb gedaan.”

Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind. En daardoor dus ook meer omzet en resultaat voor mijn bedrijf.

Tim Mars, BNI Noord-Holland Zuid

"Mijn bedrijfsresultaten zijn gegroeid en ik heb focus.”

“Doordat ik mezelf beter heb leren kennen ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard. Ik heb klanten gekregen die veel beter bij mij passen. Mijn bedrijfsresultaten zijn gegroeid en ik heb een duidelijke focus.”

Natascha Betjes-Stegeman, Just My Style

"Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.”

“Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.” Anne Vrieze, WWZ consultancy

Ervaringen:

Voel me beresterk en heb het gevoel dat ik de wereld weer aankan!

“Ik heb mijn talenten en belangrijke waarden op tafel gekregen. Mijn zijnsintentie is verbinding. Met mijn omgeving én met mezelf. Dat is de afgelopen weken voelbaar geweest. Ik sta veel meer stil bij wat dingen met me doen en of dat goed voelt. Ik heb zowaar mijn intuïtie weer gevolgd deze week (die was ik lang kwijt) en ben binnen mijn eigen energie gebleven (dat kostte me vaak moeite). Wat ik het meest bijzondere vind, is dat één van de waarden die ik heb, ineens een kracht blijkt te zijn, terwijl ik het al jarenlang een slechte eigenschap van mezelf vond!”

Lees verder over het ontdekken van de zijnsintentie van Jaccqueline.

Ik ben echt superblij met het programma, want ik voel me relaxter en krachtiger dan ooit.

“Zeker tijdens deze periode van vele mogelijkheden qua solliciteren voel ik dat het juiste op mijn pad komt en ik de juiste keuze zal maken. Daar vertrouw ik volledig op. Dat maakt ook dat ik makkelijk nee zeg als ik denk, dit is het niet helemaal. Ik weet dat er snel een goede passende baan komt.”

Lees verder over het ontdekken van de zijnsintentie van Vanessa.

Dat alles zo snel op zijn pootjes terecht zou komen had ik nooit verwacht.

Terugkijkend op mijn situatie van 2 jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Mijn werk liep niet zoals ik het wilde. Ik werkte als trainer in een samenwerking wat voor mij te weinig opleverde. Om daar verandering in te brengen besloot ik met Sylvia aan de slag te gaan.

Lees verder over program van Marie-Louise.

Kennismaken?

Natuurlijk wil jij, net als ik, eerst weten met wie we te maken hebben. Stuur mij daarom je bericht en je gegevens. Dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat doe ik doorgaans op dezelfde dag, of uiterlijk de dag erna.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Bericht