06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Jon heeft ons toestemming gegeven om haar Quaning ervaring hier te delen.

Na een aantal maanden in de langzaamaan Corona stand, had ik behoefte aan meer. Meer werk en meer duidelijkheid. Maar waar haal je dat?

Ik kende Sylvia al, maar had nooit de behoefte gehad aan haar hulp, ik wist immers heel goed wat ik kon, wie ik was en wat ik allemaal nog wilde. Nu lag dat anders, want door Corona liepen dingen niet meer zomaar volgens mijn plan. Nu was dus het moment om Sylvia aan het werk te zetten.

Helaas, Sylvia zette mij aan het werk; immers weet je zelf het beste wie je bent en wat goed voor je is. Alleen heb je soms iemand nodig die in de juiste richting wijst, de juiste vragen stelt en een spiegel voor houdt. Dat is wat Sylvia voor me deed!

Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook persoonlijk ben ik tot oude en nieuwe inzichten en conclusies gekomen. Ik zie nu dat mijn veelzijdigheid en leergierigheid, positieve kenmerken zijn en dat ik gelukkiger ben als ik die kan inzetten. Het “werk” met Sylvia helpt me te focussen en mijn energie dáár in te zetten waar het op z’n plek is. Zo blijf ik bewegen in een wereld die gelukkig nooit hetzelfde blijft. Je zou je maar gaan vervelen…..

Sylvia Heistek heeft me met haar kundigheid, compassie en kennis enorm geholpen en ik kan haar van harte aanbevelen!

Dankjewel

Jon van Nieuwkerk