06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Communicatiedeskundige Natasja Andringa werkte als taaldocente. Zij gaf en ontwikkelde veel taallessen voor onder meer expats en inburgeraars. Ze voelde zich soms opgeslokt door de vele werkzaamheden die haar zelfstandig ondernemerschap met zich meebrachten. Met Quaning vond ze haar focus en bezieling terug. “Ik weet nu beter wat mij energie geeft en waar ik blij van word. Op basis hiervan maak ik nu gericht mijn keuzes.”

Als zelfstandig ondernemer doe je in principe alles zelf; van acquisitie tot en met de administratie. Natasja: “Ik houd van die diversiteit. Maar ik merkte ook dat ik het moeilijk vond om focus aan te brengen en te houden. De randzaken die moesten gebeuren en die weinig te maken hadden met mijn talenten en vak, namen de overhand.”

Talenten benutten

Op zoek naar een manier om haar talenten optimaal te benutten, raakte Natasja in gesprek met Quaner Sylvia Heistek. Ze besloot zich door haar te laten begeleiden. “In het begin voelde ik me soms licht gefrustreerd, doordat ik erg met mezelf geconfronteerd werd bij het dagelijkse invullen van het Q-report”, vertelt Natasja. “Ik heb mij verwonderd over de positieve ervaringen en mindset die je er ongemerkt mee opdeed. Tijdens gesprekken met potentiele opdrachtgevers pakte ik weer vanzelfsprekend mijn regie en sprak uit waar ik voor stond. De gesprekken met Sylvia waren zeer verhelderend en ook de Quaning Communicator kwam met verbluffende resultaten, die zo matchten!”

Wat heeft de begeleiding haar opgeleverd?

Natasja is blij verrast met de resultaten. “Ik ben me nu bewust van hetgeen waar ik goed in ben. Ik heb daardoor focus. En ik zie welke invloed ik op mijn resultaten heb. Ik merk dagelijks de effecten van een positieve instelling en mijn vertrouwen die blijft groeien. Ook bij tegenslag zit ik zo weer in het zadel!”

Zin om zichtbaar te zijn

“Het is waardevol dat ik nu concreter weet wat mijn zijnsintentie is, en dat ik daarnaar handel. Ik werk met verschillende doelgroepen en opdrachtgevers en zet mijn talenten in om rust en overzicht te creëren. Mijn zin om zichtbaar te zijn is vergroot en ben daardoor proactief in het benaderen van opdrachtgevers. Ik zet ook meer door en heb meer veerkracht ontwikkeld.”

Mijn zijnsintentie: ‘In situaties die heftig zijn voor mensen, neem ik het voortouw en creëer rust en overzicht. Daardoor kunnen mensen hun eigen leiding nemen. Ik heb ervaren hoe dat is als dat anders is.’