06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Inmiddels is 1 op de 6 werknemers overspannen door werk of heeft te maken met burn-out klachten als gevolg van werkstress. Ze hebben o.a. last van psychische vermoeidheid: leeg voelen, ’s ochtends moe opstaan, (emotioneel) uitgeput zijn door het werk en vermindering van energie door het werken met collega’s. Als je daar niets aan doet is de kans groot dat je uiteindelijk met een burn-out thuis komt te zitten.

Oorzaken van overspannen door je werk

Er zijn verschillende oorzaken voor stress op het werk of zelfs overspannen door de werkgever:

  • Je doet werk onder jouw niveau waardoor je geen gebruik maakt van jouw talenten,
  • De werksfeer is niet goed,
  • De werkdruk is te hoog,
  • De werkomgeving voelt niet goed,
  • De werkgever is niet betrokken,
  • Je bent ontevreden over de werkzaamheden.

Kortom: je haalt geen voldoening uit het werk. Je raakt overspannen door het werk, de werksfeer, de werkomgeving en de werkgever.

geen zin meer in werk

Doe waar je goed in bent, gebruik jouw talenten

Wanneer je overspannen bent door het werk moet je de cirkel gaan doorbreken. Je kunt dit alleen doen, maar hoe ga je dan objectief bekijken wat jouw talenten zijn. Via de quaning-methodiek kan ik jou helpen om je (weer) bewust te maken van jouw aangeboren talenten. Je gaat ontdekken waar je goed in bent en wat jouw toegevoegde waarde is, waardoor je makkelijk keuzes kunt maken. Weg met stress door de werkgever en ontevreden zijn over de werkzaamheden. Doen wat bij jou past en elke dag met positieve energie aan het werk!

Persoonlijke begeleiding bij overspannen door werk

Ik ben Quaner en kan jou helpen om resultaatgericht te werken aan het (opnieuw) ontdekken van jouw talenten en de juiste keuzes te maken. Met de Quaning methode die we bij de Succeswinkel hanteren gaan we op zoek naar jouw talenten, jouw core, jouw zijnsintentie. Met deze informatie ga jij keuzes maken in de toekomst en kies je voor de werkzaamheden doen die bij jou passen binnen de juiste werkomgeving en -sfeer.

Neem contact met ons op om te zien wat we voor jou kunnen betekenen!