06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Ik ben sylvia Heistek

en sinds 2013 ben ik gecertificeerd Quaner.

Met Quaning bereik je gegarandeerd succes!

"Nee, ik ben GEEN coach."

Meestal zie ik mensen ja knikken als ik zeg: “mensen vallen na training en coaching terug in oud gedrag.”  Dat is de reden waarom Quaning is ontwikkeld. Om begeleiding duurzaam te laten zijn. We werken met een specifiek doel en dat bereik je in maximaal 7 weken.

Dit zei Linda:

“Het voelt als… dit is de juiste richting, nu gaat het nog beter. Dat was zo’n groot verschil. Er ontstond bewustwording, focus en dat ging gepaard met positieve energie. Met deze techniek krijg je nieuwe inzichten en verander je wat nodig is om je doelen te bereiken.”

Wat is Quaning?

Quaning is een begeleidingsmethodiek dat duurzame resultaten oplevert. Quaning werkt met technologie, gecombineerd met persoonlijke- en loopbaanbegeleiding, volgens een gestructureerd proces. 

Heb je je wel eens afgevraagd wat jou in beweging brengt? Wat maakt dat je denkt wat je denkt en doet wat je doet? Daar heb je invloed op. Wil je andere resultaten? Dan is duurzame verandering wel zo fijn.

“Laat het algoritme voor je werken!”

Quaning werkt met een algoritme waarmee we pijlsnel analyses maken voor bewustwording. Daardoor bereik jij als vanzelfsprekend en duurzaam je doel. Binnen maximaal 7 weken en met resultaatgarantie. 

Ontdek je verborgen potentieel

Binnen maximaal 7 weken

Succes gegarandeerd!

Duurzaam resultaat

Snel en effectief

Meer dan 7 jaar bewezen Quaning ervaring

Meer dan 100+ personen geholpen door Sylvia

Loopbaanbegeleiding, en dan anders!

Doelgericht

Met Quaning bereik je een vooraf afgesproken doel. We werken volgens een gestructureerde route om dat doel te bereiken.

Interventie

Met de Quaning Communicator maken we pijlsnel analyses. We bespreken dat en doen een efficiënte interventie.

Doorlooptijd

In maximaal 7 weken bereik je je doel. Dagelijks werk je hier kort aan. Wekelijks heb je een sessie met je Quaner, die 24/7 bereikbaar is.

Meetbaar

Vooruitgang en resultaat hou je bij in een voortgangsverslag, het Q-report. Je bereikt je doel met garantie op het duurzaam bereiken ervan.

Voor wie is Quaning?

Voor mensen die klaar zijn voor werkelijke verandering. Of het nu gaat om je baan, carrière, functie, rol of werkplek. Zelfstandig of in loondienst. Of dat je bij je huidige werkgever weg wilt, je positie wilt verbeteren of een carrièreswitch wilt maken. Je twijfelt daar nu over.

Ben jij klaar voor actie en het zetten van concrete stappen? Klaar om er echt achter te komen wat de waarde is die je toevoegt en waar je gelukkig van wordt? Ben jij toe aan loopbaanbegeleiding, en dan anders? Dan ben je bij de Succeswinkel aan het juiste adres. 

Je twijfelt of je op je plek bent

Je komt uit een burn-out

Je wil je talenten inzetten

Je ervaart frustratie in je werk

Je wilt voldoening ervaren

Je bent ambitieus

Je wilt je (team) prestaties verbeteren

Je hebt genoeg van dat getwijfel

Werkwijze

Je vraagt je af hoe je het beste tot je recht komt.

Je hebt twijfels over of je wel op je plek zit, je piekert en hebt weinig tot geen plezier meer in je werk. Je wilt er de vinger op kunnen leggen hoe je verder moet.

Wat er precies aan schort?

Dat er iets niet klopt, dat weet je. Hoe het wel moet worden, dat vraag je je af en daar ben je stiekem best chagrijnig over.

Transformatie in maximaal 7 weken.

Door te werken met een specifiek doel en een innovatief algoritme ontdekken we wat er op dat moment voor je doel staat.  We leren daar het fijne van zodat je dat wat je hindert achter je kan laten. Samen werken we in maximaal 7 weken aan het bereiken van je doel.
Dat is Quaning!

1. Eerste live sessie: TAKE-OFF!!

Loopbaanbegeleiding met Quaning is gestart! In deze eerste live-sessie van ongeveer twee uur bespreken we waar je last van hebt en jouw gewenste resultaat, we bepalen we jouw specifieke doel. Ik maak een persoonsanalyse met het algoritme op de Quaning Communicator die we zullen bespreken. We maken afspraken voor die week.

2. Eerste bel afspraak: CONTINUATION

In deze telefonische sessie met de duur van een kwartier bespreken we wat jij wilt bespreken en ik geef tips. Ik maak een nieuwe analyse met de Quaning Communicator voor je. We maken nieuwe afspraken voor de komende week.

3. Tweede bel afspraak: CONTINUATION

In je derde week hebben we weer een telefonische afspraak van een kwartier. We bekijken je vooruitgang en ik maak weer een nieuwe analyse met de Quaning Communicator. We maken afspraken voor de komende week.

4. De verdieping: INTENSIFYING

In deze live sessie van ongeveer 2 uur bespreken we het resultaat tot dan toe. We maken een verdiepingsslag. Ook zal er weer een analyse worden gemaakt die we bespreken. We maken afspraken voor de week erna.

5. Derde bel afspraak: CONTINUATION

We bellen weer 15 minuten met elkaar en bespreken wat nodig is. Ook in dit gesprek maak ik weer een nieuwe analyse voor je en maken we afspraken voor volgende week. 

6. Vierde bel afspraak: CONTINUATION

 We bellen weer 15 minuten met elkaar om de laatste analyse te bespreken. We nemen door wat er nodig is, maken een nieuwe analyse en bepalen afspraken voor volgende week.

7. De FINAL

Onze laatste live bijeenkomst van waarin we de afgelopen weken bespreken en je succes vieren! 

Over Sylvia

Mijn naam is Sylvia Heistek. Ik ben eigenaar van De Succeswinkel en Quaner sinds 2013. Ik begeleid resultaatgerichte professionals snel en gegarandeerd naar succesvol resultaat.

“Life is boring if you don’t sparkle.”

Mensen die goed in verbinding met zichzelf zijn, ervaren vrijheid. De vrijheid om krachtige keuzes te maken, kansen te creëren en resultaat te boeken. Zij vergroten hun invloed.

Dat is wat Quaning voor mij betekent.

Referenties

De beste investering die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Binnen een paar weken heb ik enorme verandering aangebracht waar ik nog steeds elke dag enorm veel profijt van heb. Resultaat: veel meer focus, ontspanning, en nog meer werkplezier omdat ik alleen de dingen doe die ik echt belangrijk vind. En daardoor dus ook meer omzet en resultaat voor mijn bedrijf.

Tim Mars

BNI Noord-Holland Zuid

Doordat ik mezelf beter heb leren kennen, ken ik mijn pluspunten beter. Dat voelt heel fijn en geeft mij ontzettend veel rust. Dat is goud waard. Ik heb klanten gekregen die veel beter bij mij passen. Mijn bedrijfsresultaten zijn gegroeid en ik heb een duidelijke focus.

Natascha Betjes-Stegeman

Just My Style

Ik wil Sylvia heel erg bedanken voor de goede begeleiding! Ze is duidelijk over wat de bedoeling is en licht zonodig onduidelijkheden toe. Sylvia is een fijn mens! Ik ben blij dat ik nu weet wat mijn zijnsintentie [Intension of Being, red.] en talenten zijn. Ik ben assertiever, ik maak keuzes die bij mij passen en spreek mij uit.

Anne Vrieze

WWZ consultancy

Met innovatieve technologie gegarandeerd je doel bereiken.

Innovatieve technologie, loopbaanbegeleiding met Quaning, begeleidingsmethodiek kwantuminformatie, zijnsintentie… het zijn woorden waar je misschien onbekend mee bent. Ik help je graag je kennis te vergroten! Op mijn blog kan je alle informatie over Quaning vinden (bijvoorbeeld het vak jargon). De snelste manier is een persoonlijk toelichting. Neem contact met me op als je meer informatie wilt of gewoon eens wilt kijken of we bij elkaar passen.