06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Heb jij een passie voor het begeleiden van slimme mensen in hun carriere, maar ben je op zoek naar een andere manier van coaching? Bedenk dan of je Quaner wilt worden!

Er zijn ontzettend veel manieren om mensen te coachen. De één coacht aan de hand van het ICA model en weer een andere coach werkt met het GROW model. Het klinkt allemaal verschillend, maar ze vallen allemaal onder dezelfde paraplu van traditionele coaching. Quaning valt daar niet onder!

Wat is Quaning?

Quaning is dé gamechanger op het gebied van coaching. Het is een innovatieve begeleidingsmethodiek. Hiermee kan jij je klanten blijvende resultaten laten behalen. De methodologie is gebaseerd op kwantummechanische principes en de paradigmaverschuivende visie op mensen en persoonlijke groei van Helma Lieberwerth.

Lees meer: Wat is Quaning?

Hoe kan ik Quaner worden?

De basisopleiding om Quaner te worden duurt 10 dagen plus één dag voor certificering. Tussen de blokken door studeer je om de kennis en vaardigheden te automatiseren en doe je oefensessies om de methodologie verder onder de knie te krijgen. Meld je bij de Succeswinkel aan voor meer info en de opleiding zelf.

De opleiding wordt afwisselend verzorgd in een kleine groep en 1-op-1, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Deze opleiding wordt gegeven door Licentrix.

Basisopleiding om Quaner te worden

Blok 1, 3 dagen – Theorie

In het eerste blok van de Certified Quaner-opleiding leer je de theorie die je nodig hebt om Quaning fundamenteel te begrijpen. We nemen je mee door de creatie van de methodologie en de ontwikkeling van de producten. Je beheerst de visie van Helma Lieberwerth op mensen en persoonlijke groei, zodat je deze kunt communiceren naar uw (potentiële) Quanees en deze kunt toepassen bij het begeleiden van Quaning-RGprograms.

Je leert over de oorsprong, ontwikkeling en werking van de Quaning Communicator, zodat je de technologie met vertrouwen kunt gebruiken. We besteden aandacht aan je marketingcommunicatie, public relations en verkoop als het gaat om Quaning. En de basishouding van een Quaner komt uitgebreid aan bod in de training. Denk aan energiebeheer, zintuiglijke doorzettingsvermogen, taalgebruik en leiderschap.

Blok 2, 3 dagen – Sessie

Blok 2 richt zich op de uitvoering van een standaard Quaning-sessie. Je leert alle ins en outs van de te volgen stappen om je Quanee uitstekend te begeleiden naar het duurzame resultaat van een Quaning-RGprogram.

Blok 3, 1 dag – Praktijk

Theorie is leuk, maar in de praktijk leer je de toepassing van Quaning. In blok 3 doe je een Quaning oefensessie waarop je on-the-job feedback krijgt. Op deze manier krijg je echt grip op de methodiek.

Blok 4, 3 dagen – Programma’s

Blok 4 bevat de verschillende programma’s: de Quaning-RGprogram Intention of Being, Quaning-RGprogram Personal en de Quaning-RGprogram Business. Je leert de structuur van de programma’s vanaf de introductie tot de implementatie van de garantie. Elke Quaning-sessie in de programma’s van maximaal 7 weken wordt in detail besproken.

Blok 5, 1 dag – Certificering

Blok 5 is het certificeringsblok. We beginnen met het theorie-examen. Je krijgt 2 uur de tijd om schriftelijke open vragen en meerkeuzevragen over de theorie van Quaning te beantwoorden. De week erna vindt het praktijkexamen plaats. Onder begeleiding van de trainer doe je een Quaning oefensessie met een door jou uitgenodigde oefen-Quanee.

Als je beide delen met succes hebt afgerond, zal de week erna de feestelijke uitreiking van je International Certified Quaner certificaat plaatsvinden.

En dan…

Dan begint je eerste jaar als Quaner. We noemen dit de meester-leerlingperiode. Je bent goed opgeleid om een ​​Quaning-RGprogram te begeleiden en door het maken van meters leer je de methodiek steeds beter onder de knie te krijgen. Dan is het fijn om in bepaalde stappen snel over keuzes te kunnen praten. Hiervoor kan je gedurende deze periode rechtstreeks contact opnemen met jouw trainer.

Hercertificering als Quaner

Als Quaner lever je vakmanschap van hoge kwaliteit. Het is daarom belangrijk om jaarlijks aan je eigen functioneren te werken en je kennis en vaardigheden verder te verdiepen. Daartoe moet je elk jaar opnieuw certificeren. Deze bestaat uit een Q-Training (1 dag met alle Quaners) en je doet een Quaning-certificatiesessie onder begeleiding van de trainer (1 dagdeel).