06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Die vraag kreeg ik best vaak, maar ik vond het nog moeilijk om die zomaar te beantwoorden. Wat betekent passie nu echt, wat is dan mijn passie en hoe kan ik mijn passie onder woorden brengen? Ik ben erachter gekomen dat het mijn passie is om mensen te helpen, om uit te vinden wie ze zijn en of het werk dat ze doen bij hun past. Het samen kijken naar dat wat ze vanaf de geboorte aan talenten hebben meegekregen. En dan ook die talenten op de juiste manier in te gaan zetten in het dagelijkse leven waardoor ze succesvol zullen zijn. Dat is mijn passie.

Waar wordt jij echt helemaal blij van om te doen, te creëren of te ervaren? Waar ga je van stralen als je erover nadenkt? Als ik over mijn passie ga praten, dan komt dat vanuit mijn hart. Mijn hele lichaam straalt het dan ook uit. Mijn ogen gaan stralen en ik word heel enthousiast. Automatisch neem je je gesprekspartner hierin mee. Ik heb het wel eens gehad dat iemand tegen mij zei dat hij precies kon zien waar ik het meest enthousiast van werd, omdat mijn ogen nog meer gingen stralen op het moment dat ik dat benoemde.

Passie is doen wat bij je past
Passie is doen wat bij je past

Wat betekent passie?

Laten we beginnen bij het begin en eerst eens kijken wat passie nou precies betekent. Het woord passie heeft verschillende betekenissen, zoals:

  • Sterk gevoel van liefde voor iets,
  • Groot verlangen naar iets,
  • Hartstocht,
  • IJver,
  • Vurigheid/vuur,
  • Lijdensweg.

De meeste betekenissen zijn voor mij logisch, zoals het sterke gevoel van liefde of verlangen voor of naar iets. Iets wat je hartstochtelijk zou willen (bereiken) waar je met veel ijver of vurigheid mee aan de slag gaat. Maar waarom dan de lijdensweg? Als je echt vanuit een groot verlangen iets wilt bereiken, dan zul je daar ook vol voor moeten gaan en misschien wel hele moeilijke keuzes voor moeten maken. Maar zolang het maken van die keuzes jou naar jouw passie leiden, dan is dat het waard.

Ik weet niet wat mijn passie is….

Nu je weet wat de verschillende betekenissen zijn van passie, kan ik me voorstellen dat je nog steeds niet weet hoe dit jou kan helpen te achterhalen wat jouw passie is. Maar je kan misschien wel antwoord geven op de vraag wat jouw fascineert. Dat kan iets heel groots zijn, maar kijk ook eens naar de kleine dingen. Of kijk naar de rode draad in jouw leven, iets wat telkens weer terugkomt als hoofdthema. Het kan zijn dat die rode draad wel iets te maken heeft met jouw passie, maar dat je het op de verkeerde manier of plek inzet.

Stel dat je altijd graag mensen helpt vanuit je hart, maar je wordt toch elke keer weer teleurgesteld. Dan kan het zijn dat het helpen van mensen wel jouw passie is, maar dat je niet in de juiste omgeving bent. Door de negatieve ervaringen durf je jouw passie niet meer verder te ontwikkelen. Wat natuurlijk heel zonde is, niet alleen voor jou maar ook voor de omgeving waar je wel heel veel kunt betekenen.

Quaning Referenties

Erachter komen wat jouw passie is

Iedereen heeft meerdere passies en ik kan je helpen jouw belangrijkste passie op dit moment naar boven te brengen. Door te kijken naar de verschillende momenten, emoties, ervaringen in de eerste 7 jaar van jouw leven, kom jij erachter wat toen voor jou prettig voelde. Hier vanuit gaan we filteren om zo te ontdekken wat nu voor jou het belangrijkste is. Wat is de omgeving die bij jou naar boven komt waar jij je heel prettig voelde en welke belangrijke emotie komt omhoog. Wat is jouw gevoel bij de verschillende ervaringen die boven komen, waar krijg je een heel gelukkig gevoel bij.

Dit is een intensief proces en kan ook moeilijke momenten oproepen. Het is ook goed om te weten waar jij jezelf absoluut niet prettig bij voelt en misschien zelfs wel heel verdrietig van wordt. Het is dus belangrijk om hiervoor de tijd te nemen en rust te nemen. En samen zullen we op een goede manier dit proces doorlopen. Wanneer jij bepaalde emoties voelt, gaan we meteen samen kijken naar wat de reden kan zijn voor deze emoties.

Hoe vind ik mijn passie?

Er zijn meerdere manieren om jouw passie te vinden, maar mijn advies is wel om dit samen met iemand te doen, zodat je nog dieper kunt graven. Het mooie van mijn werk als Quaner is dat niet alleen ik, maar ook de technologie jou daarbij gaat helpen. Hierdoor helpt een neutrale derde bij het onderzoek die geen eigen ervaringen, gedachten en gevoelens met zich meeneemt. Quaning werkt namelijk met een algoritme en kwantuminformatie. Eh wat? Ja, kwantuminformatie (lees hier de theorie)!

Quaning werkt met technologie, gecombineerd met persoonlijke begeleiding, volgens een gestructureerd proces en levert binnen maximaal 7 weken duurzame resultaten op. Zoals hierboven beschreven is het een intensief maar mooi proces met een gegarandeerd succes waarbij jij jouw passie zult vinden en daarmee jouw levensmissie. Hierdoor ga je (eindelijk) doen waar jij bestemd voor bent, in de omgeving waar jij jezelf kunt zijn en met de handvatten die jou gegeven worden tijdens de Quaning.

Wil jij ook jouw passie vinden binnen maximaal 7 weken met een blijvend resultaat? Neem dan contact met mij op, want ik je wil jou hier heel graag bij helpen. Dat is namelijk mijn passie!