06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Ik ben Quaner en ik leg je graag uit waarom!

Quaning was voor mij het antwoord op: “hoe zorg ik ervoor dat ikzelf en mensen met wie ik graag werk succesvol zijn”. In 2011, na een inbraak in mijn woning, zat ik niet lekker in mijn vel. Ik had toen een hele mooie opdracht, assistent-programmamanager bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. En doordat ik na die inbraak niet lekker in mijn vel zat gaf ik die opdracht terug. Ik ging op een zoektocht, wat ik nu noem mijn succes queeste 😉 

Succes queeste

Ik wilde van baan/werk veranderen, maar wat dan? Ik besloot aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling te werken. Ik deed twee programma’s gebaseerd op NLP: persoonlijke kracht en persoonlijk leiderschap. Daarna deed ik samen met mijn partner een jaarprogramma genaamd “Life Skills University”. Het was mijn doel om erachter te komen wat ik echt wilde. Als voorkeur wilde ik een zelfstandig programma ontwikkelen. In die tijd was dat in opkomst, het ontwikkelen van (online) jaarprogramma’s. 

Op die succes queeste 😉 ontmoette ik Helma Lieberwerth, de ontwikkelaar van Quaning. Toen ik haar vroeg wat ze deed, vertelde ze over de begeleidingsmethodiek die ze had ontwikkeld voor coaches, om resultaten te kunnen garanderen en begeleiding duurzaam te laten zijn. Dat intrigeerde me en ik ben haar blijven volgen. Ergens in 2012 besloot ik haar te bellen en maakte een afspraak op haar adres, toen in Houten. Daar besloot ik mij door haar met Quaning te laten begeleiden. Al snel ervaarde ik het beloofde resultaat, ik was euforisch. Eindelijk voelde ik mij op mijn plek. 

Waarom ik Quaner ben geworden

Ik was al zoveel jaren zoekende hoe ik met mijn talenten werk kon doen wat bij mij past, op een manier die bij mij past. Dat was voor mij de (hoofd)aanleiding om een carrièreswitch te maken en ik werd Quaner, licentienemer van de begeleidingsmethodiek Quaning. Maar ik heb meerdere redenen waarom ik Quaner ben geworden:

1. Met Quaning bereik je succesvol resultaat in maximaal 7 weken

Al die tijd dat ik aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling werkte, werd ik bewuster, kreeg ik inzichten, echter veranderde er weinig. Ik wist nog steeds niet wat ik precies te doen had en hoe dat praktisch en duidelijk vorm te geven. Ik dacht dat ik een jaarprogramma wilde maken en mijn niche moest vinden, maar kwam daarin moeizaam vooruit. Echter, toen bleek dat er in 7 weken met Quaning zoveel voor mij veranderde. Toen wist ik, het kan zoveel sneller!

Daarom is dit één van de grootste redenen waarom ik Quaner ben geworden. Ik heb zelf ervaren hoe snel je succes kan behalen, ook als je dus niet weet wat je wilt.

2. Quaning biedt een goed opgebouwd programma 

Toen ik Quaner werd, leerde ik de structuur om de juiste stappen te zetten, zodat in korte tijd een doel wordt bereikt. Ik leerde dat je heel snel stappen kunt overslaan in begeleiding. Dat had ik al zo ervaren in de eerdere cursussen en toen kon ik daar mijn vinger niet op leggen. Nu leerde ik de structuur en bekwaamde ik mijzelf in het volgen van een succesvolle werkwijze. 

Het programma is zo goed opgebouwd, heeft zo’n sterke structuur, dat ik het iedereen wil aanraden.

3. Het Quaning-RGprogram, daarin staat RG voor “resultaat gegarandeerd.”

Wanneer de juiste werkwijze wordt gevolgd en beide partijen zich houden aan de gemaakte afspraken is Resultaat Gegarandeerd. Mocht blijken dat ondanks beider inspanningen het doel toch nog moet worden behaald na de maximaal 7 weken, dan gaan we door tot het doel wel is behaald. Ik ben sinds 2013 Quaner en heb 100+ mensen begeleid. Al die keren hebben zij hun doel bereikt binnen de maximaal 7 weken.

Wat je doel dan is? Dat kan van alles zijn! Van een juiste werkplek creëren, een salarisverhoging krijgen of een complete carriere switch. You name it en binnen 7 weken heb jij gegarandeerd je doel bereikt.

4. Kwaliteit staat voorop

In Quaning staat kwaliteit voorop. Dat betekent dat ik als Quaner een kwalitatief hoogstaande service biedt. Jaarlijks worden we, de Quaners, getraind door de ontwikkelaar Helma Lieberwerth. Daarna is er het jaarlijkse event van het her-certificeren waarin je wordt getoetst op het doorlopen van alle stappen en ‘training-on-the-job” ontvangt. Elk jaar weer een leerzame tijd. 

Dit betekent kwaliteit voor jou als Quanee en voor mij als Quaner. Ik blijf leren en groeien, terwijl ik ook mensen help met hun zoektocht.

5. Het niveau waarop Quaning voor verandering zorgt, is de bron voor je denken, doen en dus je resultaten.

Helma Lieberwerth heeft de paradigmaverschuivende begeleidingsmethodiek Quaning ontwikkeld. Zij heeft daarmee een manier gevonden waardoor mensen vanzelfsprekend leven vanuit zichzelf. Quaning werkt in het Persoonlijk Informatieveld: een plek in ons waar informatie ligt opgeslagen over wie we bedoeld zijn te zijn. Veranderingen die daar plaatsvinden brengen ons in zuivere verbinding met onszelf. 

Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het niet! Het was voor mij levens-veranderend toen ik dit toepaste op mijzelf. Quaning is baanbrekend en een mega interessante begeleidingsmethode waar ik absoluut onderdeel van wil uitmaken.

6. De ontwikkelaars van Quaning zijn bijzonder professioneel en sympathiek

Helma Lieberwerth en Fred Lentz, haar partner en mede-oprichter van Licentrix, de licentiegever. Sinds 2013 werk ik met hen en heb ik ongelofelijk veel van ze geleerd. Ik kan er terecht met al mijn vragen waar ik gretig gebruik van maak. Dat maakt mij een heel ervaren expert over Quaning en de zakelijke toepassingen ervan. Door hen blijf ik leren en groeien, wie wil dat nou niet!?

7. Samenwerken met gelijkgestemden is zo fijn!

In Quaning hebben we een fijne groep gelijkgestemden die met dezelfde structuur werken die Quaning biedt. Op die manier weten we van elkaar dat we hetzelfde gegarandeerde resultaat bieden. We delen onze ervaringen en kennis met elkaar en blijven elkaar helpen en groeien. Een soort team, maar dan anders. En dat is top!

Waarom ik Quaner ben

Alles bij elkaar opgesomd: ik ben Quaner omdat ik er mijn eigen succes mee heb behaald, het een betere structuur biedt, het resultaat sneller en binnen 7 weken gegarandeerd behaald wordt. Het is zó innovatief en modern, hier wil je gewoon onderdeel van zijn!

Wil je weten wat Quaning voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op, ik vertel je er graag alles over!