06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Opgebrande werknemers leiden tot een enorme kostenpost voor werkgevers. Om mensen langer gezond en vitaal aan het werk te houden, is de subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid in het leven geroepen.

Werkgevers kunnen subsidie ontvangen voor het inhuren van een specialist die hen helpt met het duurzamer inzetbaar maken en houden van hun werknemers.

In 2017 kreeg het team van Finenzo, een financieel adviesbureau, deze subsidie toegekend voor begeleiding van De Succeswinkel middels een ‘Quaning-RGprogram’. De subsidieaanvraag werd verzorgd door Lydia Gitsels, specialist in subsidies van Nova Connect in samenwerking met de expert Sylvia Heistek, eigenaar van De Succeswinkel. Na toekenning van de subsidie is Heistek aan de slag gegaan met het team Finenzo van tien personen voor de duur van zeven weken lang. Het doel vanuit de werkgever was om ieder teamlid vanuit ondernemerschap een impactvolle positieve bijdrage te laten leveren aan het bedrijfsresultaat.

Individuele zelfstandigheid vergroot
Aan het einde van Heistek’s begeleidingstraject is de individuele zelfstandigheid, zichtbaarheid en het naar eigen kwaliteit handelen van de werknemers significant vergroot. Elk teamlid draagt nu direct vanuit diens talenten bij aan het teamresultaat. Het team is zelfsturend geworden. “Het bracht mij vanzelfsprekendheid én beter in verbinding met waar ik goed in ben.” zegt Baldwin Stuvel.

De Succeswinkel begeleidt ambitieuze mensen om optimaal hun plek in te laten nemen. Uitgangspunt daarbij is dat succes ontstaat als gevolg van wie je bent en wat bij je past. De Succeswinkel maakt gebruik van de methodiek Quaning. Een innovatieve manier van begeleiden, om werkgerelateerde doelen binnen máximaal zeven weken te bereiken. Daarbij wordt resultaatgarantie gegeven op het bereikte eindresultaat.

“De samenwerking met Sylvia was heel fijn. Ik had het gevoel dat ze ieder moment voor me klaar stond (dat zei en bevestigde ze ook bij iedere afspraak). Ze luisterde intens naar me. Zocht samen met mij naar de juiste woorden om lange verhalen of reflecties samen te vatten in enkele woorden of korte zinnen, zodat we het allebei snapten. Ze deed precies de dingen die goed voor mij waren. Ik heb me in alle gesprekken met en bij Sylvia volop in verbinding gevoeld met mezelf én met haar.” Jacqueline

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is als je druk ervaart doordat je je verantwoordelijk voelt en tegelijk het verlangen hebt om te doen wat bij je past.

Met de begeleidingsmethodiek Quaning bleek dat kwalitatief hoogwaardig en ook nog snel te worden opgelost. Dus besloot ik in 2013 Quaner te worden.

Lees hier de 7 redenen waarom ik Quaner ben.

Je bent aan het goede adres wanneer je:
– grote stappen wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling
– voelt dat er meer in je zit dan je laat zien
– echt verandering wilt
– op zoek bent naar loopbaanbegeleiding
signalen ziet die aangeven dat je geen zin meer hebt in je werk