06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

We vragen iedere Quanee om een logboek bij te houden in de 7 weken dat ze bij ons begeleid worden. Zo ook Vanessa! Vanessa heeft ons toestemming gegeven om haar ervaring met de Succeswinkel hier te delen.

Het doel dat ik voor ogen heb met Quaning is het verkrijgen van een werksituatie, die ik met veel plezier en passie doe en daarbij een goede verdienste ontvang.

Mijn motivatie

Op het moment dat ik met dit programma start vind ik mijn werk (site verder ontwikkelen, creatieve sessies e.d.) erg leuk, alleen verdien ik hier zo goed als niets mee. De nood is hoog om dit te veranderen.

TAKE-OFF

Tijdens de eerste sessie bespreek ik mijn doel en het thema wat voor mijn doel staat. Het thema Ratio geeft mij herkenning. Mooi dat ik heel rationeel kan denken en doen, maar soms zit het me ook in de weg. Dat ik overal alleen maar over nadenk en maar wikken en wegen. Terwijl sommige dingen een kwestie van doen is. Of laten, ik ervaar tijdens de eerste week de verandering dat ik niets kan doen, zonder me bezwaard te voelen.

INTENSIFYING

Mijn zijnsintentie = Inspiratie. Ik kom tevens tot het inzicht dat mijn rol in mijn kinderjaren & zelfstandig (alleen) ondernemerschap niet met elkaar stroken. Samen zijn & doen is echt een rode draad in de jongere jaren van mijn leven.

Q-report

Dagelijks doe ik verslaglegging over mijn dag en week in het Q-report. Hierin schrijf ik onder andere: Alles voelt relaxter. In verschillende processen, vooral de processen bij het beoordelen van vacatures, maak ik andere keuzes meer vanuit gevoel. Ik beoordeel een vacature op de mogelijkheid dat ik hier voldoende ruimte voor inspiratie krijg. Voel gelijk of ik er geïnspireerd door raak, bijvoorbeeld een bedrijf dat in zonne-energie doet, waarbij er echt een heel positieve energie van de vacature site afspat, dan ben ik gelijk vol inspiratie. Dan denk ik Yes, hier zou ik wel willen werken. Bij andere opties, ben ik wat ‘lauwer’ en denk ik – ik doe mijn best (laat mijn talenten spreken en reageer met zoveel mogelijk inspiratie), maar dan voel ik er niet de ruimte voor mijn inspiratie en talenten.

FINAL

Voor de laatste sessie, de final schrijf ik: Ik ben echt superblij met het Quaning programma, want ik voel me relaxter en krachtiger dan ooit. Zeker tijdens deze periode van vele mogelijkheden qua solliciteren voel ik dat het juiste op mijn pad komt en ik de juiste keuze zal maken. Daar vertrouw ik volledig op. Dat maakt ook dat ik makkelijk nee zeg als ik denk, dit is het niet helemaal. Ik weet dat er snel een goede passende baan komt.

Samengevat:

Sylvia is een top Quaner! Ze houdt netjes de structuur aan van het programma (ook tijdens de gesprekken) en staat altijd klaar als het nodig is. Ze helpt met het huiswerk op een zo’n manier dat je het zelf op de juiste manier gaat herschrijven en het ook helemaal ‘snapt’ in plaats van dat zij het invult. Een warme lieve vrouw, die mij enorm heeft geholpen met het weer op de rails krijgen van mijzelf.

Vanessa deed een Quaning-RGprogram Zijnsintentie