06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

We vragen iedere Quanee of ze hun ervaringen met Quaning willen delen. Zo ook Marie Louise! Lees haar ervaring hier.

Marie-Louise deed een Quaning-RGprogram Personal

Terugkijkend op mijn situatie van 2 jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Mijn werk liep niet zoals ik het wilde. Ik werkte als trainer in een samenwerking wat voor mij te weinig opleverde. Om daar verandering in te brengen besloot ik met Sylvia aan de slag te gaan.

Nu ik er zo op terugkijk is het wonderlijk om te zien dat er de in korte periode van het Quaning-RGprogram zoveel veranderd is én hoe dat proces vanzelfsprekend liep.

De impact van de verandering is groot. De samenwerking werd beëindigd. Sindsdien heb ik steeds weer werk. Ik besloot te verhuizen naar een plek dichterbij mijn ouders. Die konden mijn steun hard gebruiken want die waren inmiddels op leeftijd. Ik vond er in de buurt heel snel een appartement.

Wat er wezenlijk veranderde is dat ik andere keuzes ging maken. Ik werd me bewust van de keuzes die goed voor mij waren. Ook al is het af en toe nog best ingewikkeld om nieuwe beslissingen te nemen. Toch weet ik steeds beter wat bij mij past.

Wat is Quaning voor jou nu je het ervaren hebt?

Quaning is een goede steun de rug in de onbewuste processen die in je leven spelen en waar je zelf niet voldoende grip op krijgt. Ook al zat ik niet lekker in mijn vel bij het begin van het Quaning-RGprogram, toch bleef ik aan het werk, verhuisde ik en is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Ik heb een veel betere woon- en werkomgeving gerealiseerd dan dat ik
mijzelf had kunnen voorstellen!

Daar bovenop, Sylvia luistert goed en is in staat om zich in situaties in te voelen waardoor ik mij begrepen en gehoord voelde. Ze zorgt dat je steeds de positieve rode draad blijft zien. Daar heeft ze een goed oog voor.

Lees meer Quaning Ervaringen hier!