06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Als je op deze pagina bent gekomen dan heb je inmiddels al heel wat ongebruikelijke woorden voorbij zien komen. Woorden die niet alledaags zijn en al helemaal niet in verband met loopbaanbegeleiding. Ik leg je graag uit wat ze betekenen en hoe ze gebruikt worden in Quaning en deze vorm van carriere begeleiding. Dit is het vakjargon in Quaning:

Quaning = Uitspraak: [kwo’ning]

Een manier van begeleiding waarmee je binnen maximaal 7 weken je doel bereikt, met blijvend resultaat. Voor een vooraf bepaalde vaste prijs en met garantie op het bereikte doel die snel resultaat oplevert en waar je levenslang plezier van hebt.

Hoe is Quaning als naam ontstaan?

De door Helma Lieberwerth ontwikkelde begeleidingsmethodiek Quaning, gebruikmakend van technologie en haar visie op mensen en persoonlijke groei, zijn gebaseerd op kwantummechanische principes. Kwantum dus, en met de internationale ambitie werd dat Quan. Met net als bij coaching, training en consulting, de ‘ing’ erachter, werd het Quaning. 

Zijnsintentie

Helma ontwikkelde tevens het gedachtegoed zijnsintentie: een revolutionaire kijk op het leven van mensen. De grondgedachte is dat elk mens iets unieks komt bijdragen, aan zichzelf en aan anderen. En dat hij in allerlei vormen wegwijzers krijgt naar zijn zijnsintentie. Het gedachtegoed maakt het eenvoudig om deze wegwijzers te interpreteren en om er betekenis aan te geven. Quaning levert een oplossing om duurzaam vanuit je zijnsintentie te leven.

Quaner

Een Quaner is een gecertificeerde begeleider die Quaning inzet, een methode waarmee je blijvende resultaten behaalt in maximaal 7 weken.

Quanee

Een Quanee is degene die zich laat begeleiden door de Quaner om in maximaal 7 weken zijn doel te bereiken.

Quaning Communicator

De Quaning Communicator is de computer met baanbrekende technologie voor coaches en andere begeleiders die snelle en objectieve toegang tot het informatieveld biedt. De unieke, op kwantummechanica gebaseerde technologie, helpt bij het leveren van uitmuntende begeleiding aan Quanees met gegarandeerd duurzaam resultaat.

Quaning-RGprogram

Quaning wordt aangeboden in een maximaal 7 weken durende Quaning-RGprogram: RG staat hier voor Resultaat Gegarandeerd. Er zijn drie verschillende RG-programs.

Kwantum informatie

Wat zorgt dat je straalt? Wat betekent het als ergens een positieve vibe hangt? Hoe kun je de sfeer in een ruimte voelen? Hoe kun je iemands emotie pijlen? Wat is aantrekkingskracht? Dat zijn vragen die iets zeggen over wat voor ons onzichtbaar en toch aanwezig is, over de kleinste deeltjes in ons universum. Die zich laten beschrijven in de theorie van de kwantummechanica.

Lees meer: Wat is Kwantum Informatie?

Gegarandeerd resultaat

We hoeven waarschijnlijk niet uit te leggen wat dit betekent.

Duurzaam resultaat

Met Quaning bereik je duurzaam resultaat. Dat betekent dat jouw behaalde resultaat voor altijd is en niet voor alleen deze maand. De structuur en nieuwe manier van jezelf leren kennen is voor eeuwig. En dus het resultaat ook. Duurzaam resultaat!

Vakjargon in Quaning

Mis je een bepaald woord of ben je op zoek naar een betere uitleg, laat het ons weten! We vullen onze lijst met vakjargon in Quaning graag verder aan.