06 255 18 674 sylvia@desucceswinkel.nl

Werk doen vanuit wie jij bent, wie wil dat nou niet? Dat maakt je namelijk gelukkig. Je houdt energie over aan het einde van de dag, want je draagt iets zinvols bij waar jij en de mensen om je heen blij van worden. Wanneer je werk doet dat bij je past ervaar je voldoening. Werk is dan een manier waarop jij je leven vormgeeft. Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Dat is mogelijk als je maar weet waar jij voor bedoeld bent. Als je je zijnsintentie, zoals we dat noemen, weet en daar vanuit werkt.

Ieder mens is uniek

Elk mens heeft iets unieks bij te dragen ten gunste van anderen en ook ten gunste van zichzelf. Daarvoor heb je bij geboorte talenten meegekregen die je in staat stellen om gelijk al vanaf het allereerste begin die bijdrage te kunnen doen. Dat wat je van nature al kan. En word je geboren in een omgeving waarin je in de eerste 10 jaar van je leven dingen ziet, hoort en ervaart die je voorbereiden op dat wat jij hebt bij te dragen.

Lees hier hoe je je talenten benut met het Quaning-RGprogram Intention of Being.

Herken de signalen als je werk doet dat niet bij je past

Tijdens je leven krijg je signalen waardoor je weet of je wel of niet vanuit je zijnsintentie leeft en werkt. Die signalen zorgen ervoor dat je je bewust kunt zijn op welk gebied je iets bij te dragen hebt. Je merkt dat door je bijvoorbeeld boos, chagrijnig, gefrustreerd, moe, te voelen. Of wanneer zaken stroperig verlopen, of je blijft maar twijfelen. De kunst is je hiervan bewust te worden. Want het zijn soms subtiele signalen waarvan je de essentie mist. Lees hier meer over deze signalen en waarom je geen zin meer hebt in je werk.

In onderstaande video wordt je zijnsintentie nader uitgelegd: